Trucul care te va ajuta să iei produsele cu cel mai lung termen de valabilitate din supermarket

Foto Pexels
Foto Pexels

Dacă este ceva important de luat în considerare atunci când mergi la cumpărături într-un supermarket, pe lângă prețuri, este și data de expirare ale diferitelor produse pe care urmează să le cumperi.

Dacă este ceva important de luat în considerare atunci când mergi la cumpărături într-un supermarket, pe lângă prețuri, este și data de expirare ale diferitelor produse pe care urmează să le cumperi, conform 20minutos.es.

Cumpărarea produselor cu cel mai lung termen de valabilitate este esențială pentru ca acestea să reziste mai mult în frigider și să nu se strice repede.


Cum să găsești produse cu termen de valabilitate mai mare

Trucul de a obține alimente cu termen de valabilitate mai lung este simplu, trebuie doar să te gândești la modul în care lucrătorii plasează produsele la completare.

Mai exact, trebuie să pună în față alimentele care sunt cel mai aproape de expirare, doar pentru ca acestea să fie primele pe care clienții le iau. 

Din acest motiv, este suficient să cauți printre articolele de la capătul raftului, cele care sunt mai în spate.

VEZI ȘI: Leguma care îţi curăță maşina de spălat de CALCAR şi mizeria de pe cuvă. Iată ce trebuie să faci

Mașina de spălat rufe este unul dintre electrocasnicele de care avem mare nevoie și care este prezent în cele mai multe case din întreaga lume. 

În ceea ce privește mirosul ei, chiar dacă am fi tentați să credem că interiorul mașinii de spălat este mereu curat, datorită faptului că la fiecare spălare trec prin ea apă și detergent, adevărul este că în interiorul ei se pot aduna multe microorganisme care o fac să aibă un miros greu și care fac și hainele să miroasă urât, chiar dacă sunt spălate.

Ei bine, deși există mai multe soluții chimice create special pentru curățarea mașinilor de spălat, există o legumă care face mașina de spălat rufe ca nouă și o avem cu toții în casă. Este un ingredient natural și foarte ieftin.

Care este leguma care face mașina de spălat ca nouă

Este vorba despre ceapă, ingredientul minune care curăță mașina de spălat rapid, eficient, fără costuri, fără efort și fără riscuri. Secretul constă în faptul că ceapa conține acid ascorbic, foarte eficient împotriva depunerilor de mizerie.

Calcarul, resturile de detergent și balsam, scamele de pe haine se pot depune pe cuva mașinii de spălat sau pe acea garnitură de cauciuc care este între cuvă și ușa mașinii de spălat.

Pentru a scăpa de toate aceste lucruri neplăcute aveți nevoie doar de patru cepe și două perechi de ciorapi.

1. Pentru început, curățați cele patru cepe.

2. Puneți fiecare ceapă într-o șosetă și faceți nod la capăt, astfel încât ceapa să nu se miște.

3. Puneți șosetele cu ceapă în mașina de spălat și dați un program de spălare la cea mai înaltă temperatură.

Este tot ce aveți de făcut pentru ca mașina de spălat să arate iar ca nouă pe interior, să scăpați de mirosurile neplăcute și de depunerile de mizerie.

Alt ingredient care are aceleași efecte miraculoase și naturale 

Mai există o metodă care vă poate ajuta. Este vorba despre bicarbonatul de sodiu, un aliat de nădejde la curățarea atâtor locuri din casă, care vă poate ajuta să scăpați și de mizeria acumulată în mașina de spălat rufe.

Tot ce trebuie să faceți este să puneți o jumătate de cană de bicarbonat în compartimentul în care puneți în mod normal detergent pudră și dați un ciclu de spălare fără să puneți haine. Veți vedea că la final mirosul neplăcut a dispărut ca prin minune și cuva mașinii de spălat este perfect curată și igienizată.

În plus, hainele nu vor mai avea acel miros greu după ce sunt spălate și uscate, potrivit impact.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel