Trei jocuri care schimbă la față cazinourile online

foto: captură Spribe
foto: captură Spribe

Sloturile și jocurile de masă sunt cele mai cunoscute opțiuni pe care cazinourile online le pun la dispoziția clienților, însă în ultimul timp au apărut jocurile de tip crash menite să schimbe total fața platformelor online.

Atunci când spui jocuri de noroc, gândul te duce la sloturi și la blackjack, ruletă, poker, baccarat care sunt și cele mai populare variante, însă în ultimii ani a apărut conceptul de tip crash care rivalizează cu clasicele jocuri și pot schimba din temelii fața cazinourilor online. Iată trei dintre aceste opțiuni deosebite prin care furnizorii stabilesc noi limite:

Aviator

Tot în anul 2019, compania Spribe a reușit să impresioneze prin lansarea jocului Aviator. Era un concept nou pe care îl regăsiți în gama de jocuri online casino Frank, operator care se prezintă cu peste 3.300 de jocuri de noroc în portofoliu. Efectele sonore ale jocului constituie unul dintre principalii factori care îi atrag pe jucători către jocul Aviator și după aproape cinci ani de la apariția sa pe piață. Există opțiunea ca jucătorii cărora nu le plac efectele sonore să le oprească.

Practic, tema jocului este asemănătoare cu a jocului Jet X, respectiv un avion care decolează și poate ajunge la cote alarmante. Jucătorii plasează pariuri, iar în timpul cursei care poate ajunge până la cote de mii de ori mai mult decât valoarea pariului. De altfel, în jurul ecranului de joc care se poate asemăna cu o pistă de decolare apar informații referitoare la rezultatele rundelor anterioare, cât și posibilitatea ca jucătorul să încaseze pariul în orice moment al zborului. Spre deosebire de jocurile clasice, aici nu există linii de plată sau o grilă de joc cum se întâmplă în cazul sloturilor.

Jet X

Conceptul JetX este unul nou și care lansează noi provocări mediului online. Animat și distractiv, jocul dispune de toate elementele necesare pe care un jucător le dorește de la un nou produs.  Un slot revoluționar, apărut în urmă cu cinci ani, continuă să atragă jucători tot mai mulți, iar principalele caracteristici sunt design-ul minimalist și câștigul maxim posibil disponibil până la 25.000 X miza.

Jucătorii sunt aduși direct pe pista de aterizare, acolo unde un avion este pe cale să decoleze. În partea laterală și dedesubt există posibilitatea de a putea paria pe ceea ce urmează să se întâmple și apar informații despre rezultatele ultimelor zboruri. Practic, jucătorii vor miza pe ceea ce urmează să se întâmple și cât va sta avionul în aer. Furnizorul care stă în spatele acestui joc de tip crash este Smartsoft Gaming, companie care a setat RTP-ul la 97%.

Spaceman

Lider pe piața de sloturi și capabil oricând să aibă un răspuns pentru oricare furnizor concurent pe piața jocurilor de noroc, Pragmatic Play vine din 2022 cu un nou concept. Spaceman este un joc care a fost lansat în primăvara anului 2022 și a început să fie tot mai popular în rândul pasionaților de jocuri de cazino pentru că este un nou concept distractiv și spectaculos, cu premii care pot ajunge până la 5.000 X miza. RTP-ul jocului este 96.5%, în timp ce jucătorii au oportunitatea de a plasa pariuri care încep de la câțiva lei.

Încadrat în categoria jocurilor de tipul crash, Spaceman are o grafică simplă, dar superioară și le face o invitație jucătorilor de a miza pe genul acesta de opțiuni.  Comparativ cu alte jocuri, furnizorul a adăugat opțiunea de „50% încasări”, o fereastră de chat unde jucătorii pot discuta între noi, cât și niveluri prestabilite de încasare automată. Fiecare rundă începe după alegerea mizei preferate și un anumit timp limită, iar apoi se apasă butonul „Confirmați pariul”. Un astronaut decolează în spațiu și pe măsură ce avansează va crește și multiplicatorul de câștig. Începe de la 1 X și poate ajunge până la 5.000 X.

Jocurile prezentate puțin mai sus sunt doar trei dintre opțiunile pe care furnizorii le aduc în fața jucătorilor ca o alternativă la celebrele jocuri clasice de tipul slot sau jocurile de masă deja populare. Ai încercat Aviator, Jet X sau Spaceman?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel