Tratament revoluționar împotriva căderii părului cu noua moleculă Nanoxidil

caderea parului
caderea parului

Divine Skin Inc. anunță dezvoltarea unei noi molecule, Nanoxidil. Acest component, din produsele de îngrijire şi tratare locală a scalpului, a fost creat pentru a stimula foliculii din zona vertexului, venind ca o alternativă a minoxidilului, în ceea ce privește eficacitatea şi tolerabilitatea.

Nanoxidilul este un compus inovator, care oferă avantaje unice atunci când vine vorba de penetrare şi persistenţă, deoarece greutatea lui moleculară este mai mică decat cea a minoxidilului, o substanță chimică care există pe piață încă de acum 30 de ani, se arată într-un comunicat de presă al Gestione Sinistri

"Acesta este un pas important înainte în tratamentul topic, şi suntem foarte încântaţi de acest nou component, care cu siguranţă va revoluţiona piaţa produselor dermato-cosmetice", a declarat Daniel Khesin, CEO al Divine Skin Inc. Acesta a mai completat că noile produse pe baza de Nanoxidil vor fi lansate pe piaţă în cel mai scurt timp, datorită faptului că nu trebuie omologate în majoritatea ţărilor de distribuţie, nefiind un produs care să genereze efecte secundare. Odată cu lansarea noilor produse, se preconizează încasări record datorită performanţei cu care acţionează aceste produse, toate acestea fiind rezultatul ultimilor 5 ani de cercetare, dezvoltare şi efort. Mecanismul de acţiune a Nanoxidil-ului este în continuă dezvoltare şi adaptare. Cercetătorii se așteaptă la rezultate crescute şi atenuarea potenţialelor efectelor adverse, în comparaţie cu minoxidilul. Având o greutate moleculară mai mică faţă de minoxidil, poate impulsiona proprietăţile sale de absorbţie pentru o eficacitate mai mare. "Ne asteptăm ca Nanoxidil-ul să devină o forţă puternică în lupta împotriva subţierii şi căderii părului, care lucrează mai repede şi mai bine, consolidată cu tolerabilitate." a mai adăugat Khesin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel