Tratament instant contra cheliei, o nouă speranță pentru milioane de bărbați

chelie
chelie

Milioane de bărbați din întreaga lume au acum o nouă speranță cu privirea la ”vindecarea” calviției. Un nou tratament, ar putea opri definitiv căderea părului. Mai mult, acesta poate inversa procesul, astfel încât părul deja căzut să crească la loc.

Potrivit lui Raghu Reddy, medic al unei clinici private, tratamentul presupune injectarea de trombocite extrase din sângele pacientului. De asemnea, injecția va conține și Acell, o pudră care se extrage din vezica porcului.

Săptămâna aceasta, Reddy împreună cu Gary Hitzig, medicul care a inventat tratamentul, vor trata 20 de britanici.

”Suntem foarte aproape să rezolvăm calviția la bărbați. Această injecție revoluționară ar putea determina creștea părului și în cazul celor care au chelit mai devreme.”, a declarat Raghu Reddy

Cum funcționează?

Cei doi medici susțin că tratamentul este asemenea unui vaccin împotriva gripei. ”Așa cum vaccinul te protejează de gripă, această injecție ar putea preveni căderea părului și ar putea ajuta la creșterea lui”. Substanțele din tratament crează o barieră care apără celulele sănătoase. Apoi tratează țesutul, permițând celulelor sănătoase să acționeze și astfel părul crește la loc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel