Traian Băsescu, decorații. Secretul singurului angajat din Cotroceni nedecorat

TRAIAN BASESCU
TRAIAN BASESCU

Președintele Traian Băsescu a decorat, pe bandă rulantă toți angajații, actualii și foștii consilieri din Admnisitrația Prezidențială, cu excepția unuia singur. 

Singurul angajat nedecorat al Cotroceniului este Magdalena Corcodel. Ea a fost angajată în Primăria Capitalei când Traian Băsescu era primar general al Bucureștiului. 

Potrivit "Sinteza Zilei", Magdalena Corcodel a fost urmărită penal pentru relaţii cu mafia imobiliarelor. În cadrul Primăriei Capitalei, condusă atunci de Traian Băsescu, nu a fost supusă niciunei anchete interne. Dimpotrivă! Magdalena Corcodel a cunoscut ascensiunea în carieră odată cu cea a președintelui Traian Băsescu. Când a plecat din primărie, a ajuns la Cotroceni, jurist. 

Sursa citată transmite că președintele Traian Băsescu nu a decorat-o pe Magdalena Corcodel, alături de celelalte 150 de persoane decorate din Administrația Prezidențială, tocmai pentru a nu atrage atenția asupra situației sale de când era angajată în Primăria Capitalei și a fost urmărită penal pentru relații cu mafia imobiliarelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel