Topul celor mai amuzante insulte din istorie- Draga mea, eşti urâtă...

d17cdf0e348b9a99dc456c66dc3cce7a
d17cdf0e348b9a99dc456c66dc3cce7a

Daily Mail a publicat un top al celor mai amuzante insulte din istorie. A fost realizat pe baza unui sondaj la care au participat peste 2.000 de cetăţeni britanici. În primele zece poziții ale topului se regăsesc nume celebre, precum Winston Churchill, Barack Obama, Groucho Marx, Noel Gallagher şi Elizabeth Taylor. Sondajul a fost realizat pentru a marca lansarea pe Blu-ray a filmului "Behind The Candelabra". 

Iată topul insultelor, potrivit Mediafax:

1. "Draga mea, eşti urâtă. Mâine, eu voi fi treaz, însă tu vei fi tot urâtă"- Winston Churchill a fost acuzat că era beat în public de către parlamentarul laburist Bessie Braddock, o politiciană cu simpatii socialiste. Fostul premier britanic, celebru pentru ironiile sale, a reacţionat imediat prin replica citată.

2. "Poţi să pui ruj de buze pe un porc. Dar el rămâne un porc". Afimația îi aparține lui Barack Obama, după ce Sarah Palin a încercat să facă o glumă spunând că singura diferenţă dintre un pitbull şi o mamă al cărei fiu joacă fotbal european este rujul de buze. 
3. "Vă mulţumesc pentru cronica dumneavoastră foarte amuzantă. După ce am citit-o, am râs tot drumul către bancă". Replică  a fost rostită de pianistul Liberace, ca răspuns la o cronică negativă făcută de un critic muzical.

4. "Te referi la acel dansator gras din Take That?"- Noel Gallagher, vorbind despre Robbie Williams.

5. "Spune-i că nu pot să mă ocup de două rahaturi în acelaşi timp". Winston Churchill a făcut afirmația după ce a fost deranjat de către lordul purtător al sigiliului regal în timp ce era la toaletă.

6. "Ei bine, cel puţin şi-a găsit iubirea adevărată - ce păcat că nu se poate căsători cu el însuşi"- Frank Sinatra, vorbind despre Robert Redford.

7. "Unii dintre cei mai buni actori alături de care am jucat au fost câini şi cai"- Elizabeth Taylor, despre bărbaţii alături de care a jucat în filme.

8. "Moşteneşte frumuseţea de la tatăl ei. El este chirurg plastician"- Groucho Marx.

9. "Iubeşte natura, în ciuda a tot ceea ce natura i-a făcut"-  Bette Midler, despre prinţesa Anne, care nu este o femeie foarte frumoasă.

10. "Ea nu poate nici măcar să mestece gumă şi să meargă în linie dreaptă în acelaşi timp, darămite să scrie o carte"- Liam Gallagher, vorbind despre Victoria Beckham.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel