Urmărește emisiunea live


Top Gear se reîntoarce la BBC Knowledge cu Seria 19

Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May se întorc pe micile ecrane, în exclusivitate pe BBC Knowledge, cu o nouă serie din cea populară emisiune auto difuzată în premieră joi, 20 noiembrie, de la ora 22:05.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May se întorc pe micile ecrane, în exclusivitate pe BBC Knowledge, cu o nouă serie din cea populară emisiune auto difuzată în premieră joi, 20 noiembrie, de la ora 22:05.

Seria 19 din Top Gear prezintă trio-ul deja consacrat, pregătit să facă față unor noi aventuri motorizate, cascadorii absurde si drumuri incredibile, alături de șoferul lor de curse, The Stig.

Pe parcursul celor cinci părți ale seriei, prezentatorii iau cu asalt Las Vegas și Los Angeles la volanul unui Aston Martin Vanquish, a unui SRT Viper și a unui Lexus LFA, pornind apoi într-o cursă împotriva avioanelor de luptă înainte de a încheia cu o cursă palpitantă până la granița cu Mexic.

Cei trei își pun inventivitatea in practică și creează o mașină specială pentru cei bătrâni, testează apoi un automobil Kia Cee’d și se aventurează la volanul unui Shelby Mustang GT500 pentru a câștiga cursa împotriva unui tren, toate acestea pentru a găsi cea mai rapidă modalitate de a ajunge din Marea Britanie în Italia la timp pentru un meci de fotbal.

Dar aventura nu se oprește aici. Jeremy inventează cea mai mică mașină din lume și o testează pe străzile din Londa, James experimentează condusul unui Bentley Continental GT Speed pe o porțiune de raliu, în timp ce Richard atinge viteze incredibile cu Pagani Huayra de 720 cai putere.

Este clar faptul că nici acestei serii documentare nu-i lipsesc originialitatea și ambiția! Pregătiți-vă așadar de experiențe furioase, explozive, pe măsură ce Jeremy, Richard și James amenință să genereze mai mult haos în provocările lor pe care doar cei curajoși – sau foarte naivi– sunt capabili să le accepte.

Top Gear Seria 19 – Sinopsis

Episodul 1:  Jeremy încearcă să construiască o mașină chiar mai mică decât faimosul Peel P50 și o testează pe străzile din Londra, însă nu înainte de a o supune celui mai important test, în cadrul serialului Dragon’s Den. Între timp, James testează cel mai recent model Bentley Continental GT Speed.

Episodul 2: Trio-ul pornește într-o călătorie pe coasta de vest a continentului American,   într-un Aston Martin Vanquish, un SRT Viper și un Lexus LFA, îndreptându-se din Las Vegas către Los Angeles și Palm Springs. În drumul lor,  aceștia se aventurează în circuite de curse, atacuri aeriene și într-o cursă contra timp spre granița cu Mexic.

Episodul 3:  Cei trei încep o călătorie din Wembley spre stadionul San Siro din Milano. Clarkson testează un Shelby Mustang GT500, în timp ce Hammond și May își pun speranțele de partea îmbunătățirii rețelei feroviare pan-europene.

Episodul 4: În acest episod, Jeremy Clarkson se bucură de un drive-test cu noua Kia Cee’d, un drive-test ce implică întâlnirea cu o legendă rock, un polițist American și participarea la un joc de rugby neobișnuit cu James May. Richard Hammond, pe de altă parte, se află în Mexic unde așteaptă cu nerăbdare să testeze o Mastretta.

Episodul 5: Jeremy Clarkson și Richard Hammond vin cu o soluție la problema adaptării vârstnicilor la tehnologia complexă a noilor modele de mașini și anume, construiesc un automobil exclusiv pentru cei bâtrâni. Ajutați de trei pensionari, reușesc să testeze noul propotip în Doreset.

 

Despre BBC Knowledge. BBC Knowledge este o revoluţie în ceea ce priveşte divertismentul de documentare. Printr-o variată grilă de programe de non-ficţiune şi divertisment ştiinţific, ne inspirăm telespectatorii să privească lumea în care trăim dintr-o perspectivă nouă şi spectaculoasă. Cultivăm varietatea şi diversitatea şi de aceea oferim una dintre cele mai largi game de programe: de la natură şi ştiinţă până la tehnologie, aventură şi istorie. Prin pasiunea şi carisma prezentatorilor noştri, animăm discuţiile şi conversaţiile telespectatorilor, stârnindu-le imaginaţia cu ajutorul unor experienţe incredibile. Considerăm cunoaşterea o călătorie fascinantă a descoperirilor împărtăşite, de aceea BBC Knowledge nu încetează să surprindă, să inspire şi să uimească asupra universului în care trăim. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel