Top cei mai înalți pantofi purtați de vedete

Pantofii cu tocul foarte înalt sunt la mare căutare printre vedetele scunde și nu numai! Divele vor să arate bine pe covorul roșu, iar tocurile foarte înalte nu numai că le oferă eleganță, ci le subțiază și talia. 

Iată topul celor mai înalte tocuri purtate de vedete, alcătuit de Toptenz:

1.Christina Aguilera. Este cu siguranță o mare fană a pantofilor cu toc! În cadrul galei ALMA Awards, pe covorul roșu, Christina Aguilera s-a depășit pe sine purtând o pereche de pantofi Decorapump, semnați Christian Louboutin.

2.Cameron Diaz. Chiar dacă nu are nevoie de tocuri, Cameron Diaz pare sa iubească încălțămintea incredibil de înaltă. Tocurile cele mai înalte pe care le-a purtat actrița au fost cele de la Gala de Artă și Film LACMA 2012, când a purtat o pereche neagră de sandale cu cataramă în jurul gleznelor.

3.Nicole Kidman. Cu toate că în timpul căsniciei cu Tom Cruise, Nicole Kidman nu a purtat aproape niciodată tocuri, acum se pare că actrița s-a îndrăgostit de ele. La decernarea premiilor Emmy din 2012, Kidman s-a afișat cu o pereche foarte înaltă de sandale Vampanodo, semnate de Christian Louboutin.

4.Katy Perry. Celebrei cântărețe nu îi este deloc teamă de tocurile extrem de înalte și culorile țipătoare. La gala MTV Movie Awards din 2010, Katy Perry a făcut senzație pe covorul roșu cu o pereche gri de pantofi Rock & Republic cu model galben la spate.

5.Rihanna. Rihanna adoră tocurile înalte, mărturile stând și pantofii roșii cu care a apărut în paginile revistei Marie Claire în decembrie 2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel