Theodor Paleologu nu este convins de Cristian Diaconescu că poate aduna electorat de dreapta

Theodor Paleologu este de părere că alegătorii ar trebui să fie mai înţelegători cu Cristian Diaconescu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale.

 "Marea problemă este de fapt turul doi, în ce măsură poate un candidat să adune toate voturile anti-PSD? Sigur, Cristian Diaconescu, deşi e un om cu foarte multă experienţă ca ministru de Externe, ca ministru al Justiţiei, consilier prezidenţial, a avut o carieră remarcabilă în Ministerul de Externe, eu îl cunosc de pe vremea când era secretar de stat în Ministerul de Externe şi era foarte competent şi foarte priceput", a declarat la RFI deputatul PMP, Theodor Paleologu.

Citește și: Cristian Diaconescu: amanet politic sau PNL+0=PNL?

"Ei, cu toate aceste lucruri, nu sunt convins că poate aduna electorat de dreapta, care nu uită că provine din cealaltă parte. Poate că ar trebui să fie mai înţelegători mulţi dintre alegătorii noştri, ar trebui să treacă peste această rezervă, dar această rezervă există, este o realitate politică, de care trebuie să ţinem cont, faptul că mulţi alegători de dreapta nu înţeleg ca un ministru PSD să fie acum dintr-odată campionul lor. Eu mi-aş dori ca lumea să fie mai înţelegătoare", a mai spus Paleologu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel