"The Tree of Life", Palme d'Or la Cannes 2011

the_tree_of_life_20391700
the_tree_of_life_20391700

Filmul "Pomul vieţii (The Tree of Life), scris şi regizat de Terrence Malick, a câştigat statueta Palme D'or, la cea de-a 64-a ediţie a Festivalului de la Cannes. Printre peliculele care au concurat pentru trofeu s-a aflat şi producţia "La source des femmes, a regizorului de origine română, Radu Mihăileanu.

Anunţul juriului prezidat de Robert De Niro a fost primit cu aplauze şi huiduieli în Sala Debussy, locul de unde presa urmăreşte ceremonia, în transmisiune directă, anunţă filmreporter.ro. Tree of Life a împărţit în două tabere presa de la Cannes şi a generat infinite discuţii, ceea ce se va întâmpla şi după ceremonia de închidere a Festivalului de la Cannes.

Vezi lista completă a câştigătorilor celei de-a 64-a ediţii a Festivalului de Film, Cannes 2011

Regizorul filmului, Terrence Malick, a spus, la primirea trofeului, că filmul său, "Tree of Life", care îi are pe Brad Pitt şi Sean Penn în distribuţie, a avut "un parcurs foarte lung", potrivit Mediafax.

Lungmetrajul "The Tree of Life" este un film de două ore care are ca temă copilăria. Brad Pitt joacă rolul unui tată texan din anii '50, care încearcă din răsputeri să-şi pregătească pentru viaţă cei trei copii. Pelicula este încărcată de secvenţe suprarealiste. Unul dintre momentele cele mai aşteptate ale filmului a fost secvenţa în care regizorului Terrence Malick arată originile Universului în incredibile imagini care amestecă eclipsele solare cu viziunile onirice şi amintirile primordiale, potrivit Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel