"The Marvelous Mrs. Maisel" sezonul 2, premieră în decembrie

"The Marvelous Mrs. Maisel" , sezonul 2, va avea premiera în prima parte a lunii decembrie.

Al doilea sezon al serialului de televiziune "The Marvelous Mrs. Maisel", o comedie recompensată cu două Globuri de Aur şi opt premii Emmy, va avea premiera pe 5 decembrie, au anunţat miercuri reprezentanţii grupului Amazon, citaţi de site-ul revistei americane Variety.

Acţiunea din cel de-al doilea sezon al acestui serial TV va fi reluată la un an după momentul în care soţul protagonistei, Midge (interpretată de actriţa Rachel Brosnahan), a părăsit-o, iar ea a început să susţină spectacole de standup comedy realizate pe baza unor scenarii proprii.

Mai multe secvențe amuzante

Deşi acţiunea show-ului TV este plasată în anii 1950, observaţiile făcute de Midge în spectacolele sale sunt relevante pentru zilele noastre.

Alături de managerul ei, Susie (interpretată de Alex Borstein), Midge este hotărâtă să devină o vedetă. Cu toate acestea, ea nu le-a spus încă familiei şi prietenilor ceea ce face în timpul serilor, iar în timpul zilei s-a angajat ca operatoare într-o centrală telefonică. În plus, noul sezon va fi pigmentat cu secvenţe amuzante în care apare şi personajul Sophie Lennon, interpretat de Jane Lynch.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel