Tensiuni în USR. Dan Barna vs Cosette Chichirău. Radu Herjeu, reacţie: Liderul USR, mai loial ideii de putere decât democraţiei

Radu Herjeu
Radu Herjeu

Radu Herjeu a reacţionat, în contextul tensiunilor din cadrul USR generate de alegerile pentru şefia partidului. Cosette Chichirău l-a acuzat pe Dan Barna că ţine mai mult la puterea în partid decât la democraţie. 

"Pe cât de vocali erau să-i înjure și să-i amenințe pe toți cei care îndrăzneau, uitându-se la sălvătoriști, să spună că împăratul e cam gol pe sub ambalaj, pe atât de tăcuți sunt acum talibanii când chiar useriști de seamă (mă rog, de seamă în gașca lor) spun că liderul USR e mai loial ideii de putere decât celei de democrație, e mai atașat de funcții decât de principii. Și că partidului cortină îi cam lipsesc ”prospețimea democratică, respectul față de principii și recunoașterea meritelor și a competenței.”

Sigur, venite din partea circăresei care se filma în timp ce zbiera isteric prin Parlament, ai putea avea senzația că sunt niște laude, de fapt. 

Adevărul e că, în pofida uriașului aparat de propagandă pus la dispoziția oamenilor ambalaj, adunătura lor oportunistă se destramă pârâind, lăsând din ce în ce mai vizibilă impostura pe care cineva încearcă să ne-o bage pe gât pe post de ”om nou”", a scris Radu Herjeu pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel