Tensiuni în USR, Cosette Chichirău, îndepărtată. Radu Herjeu: De o coerenţă şi o consecvenţă, ceva de speriat

Radu Herjeu
Radu Herjeu

Cosette Chichirău, care a concurat împotriva lui Dan Barna la şefia USR, nu a reuşit să intre în biroul naţional al partidului. Radu Herjeu a reacţionat pe această temă. 

"Sălvătoriștii ăștia sunt de-o coerență și consecvență ceva de speriat! Acum o săptămână, 30% dintre ei o votau pe Madam Circ Chichirău pentru președinția partidului-cortină, acum nu mai e bună nici măcar să fie în Biroul lui Național.

Tot așa, ghinea și Clotilde au fost pe primele două locuri în topul preferințelor membrilor USR pentru a candida la europarlamentare, iar acum nu se mai regăsesc nici ei în forul de conducere al oamenilor-ambalaj. .

Pe de altă parte, dacă vor continua să-și retragă impostorii din prima linie, au șanse să devină o alternativă interesantă la partidele tradiționale", a scris Herjeu pe pagina sa de Facebook. 

Pentru a intra în Biroul Naţional al USR, Cosette Chichirău avea nevoie de 500 de voturi, însă a obţinut doar 156, semn că nici cei care au votat-o în cursa pentru şefia USR nu i-au mai acordat votul de încredere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel