Tăriceanu, răbufnire după audierea Violetei Alexandru. "O ţară întreagă e prostită în faţă"

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a răbufnit după audierea de la Senat a Violetei Alexandru pe tema muncitorilor români plecaţi la muncă în străinătate şi spune că "o ţară întreagă este prostită în faţă". 

„E o frenezie dementă ce se întâmplă la PNL", a declarat Călin Popescu Tăriceanu după audierea ministrului Muncii, Violeta Alexandru, în comisiile de la Senat. 

"Românii, prostiţi în faţă"

„Am asistat la un spectacol penibil a acestei cucoane care este un politruc perfect. Parcă a fost secretar cu propaganda la PCR. Nu a răspuns la întrebări. S-a lăudat că are relații, că vorbeşte engleză, că e sinceră, dar nu a răspuns cum se face că nu a fost acord cu Guvernul german, dar ordonanţa militară numărul 7 face o derogare la posibilele zborurilor aeriene pentru muncitorii sezonieri fără o înțelegere.

Când ajung muncitorii în Germania, ei sunt așteptați de autorități care să-i controleze. Cum? O țară întreagă e prostită în fața ca să credem că a fost o sincronizare perfectă și Guvernul nu a știut nimic și nu au fost implicați", a precizat Tăriceanu la România TV, conform capital.ro. 

Miniştrii, chemaţi în comisia de anchetă


Liderul ALDE a adăugat că se va înființa o comisie de anchetă pentru ca miniştri să dea explicaţii în cazul muncitorilor români plecaţi la cules de sparanghel în Germania, în timpul stării de urgenţă care a fost instituită pentru a limita răspândirea epidemiei de coronavirus.

Acesta a mai reclamat şi "haosul de la Guvern", cu privire la obligativitatea purtării măştilor de protecţie din data de 15 mai.

„Iohannis a vorbit azi despre obligativitatea purtării măştilor după 15 mai. Să facem o socoteală simplă. O să iasă 10 milioane de oameni să facă cumparaturi, la muncă. Viața nu stă în loc.

Care e stocul de măști al Guvernului că să asigure purtarea obligatorie a măștilor? Stocul e de 30 de milioane de măști. Poate ajunge pentru cinci zile maxim. Ce haos este la Guvern!", a adăugat liderul ALDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel