Tamara Buciuceanu- Botez va primi o stea pe Walk of Fame din București

tamara-buciuceanu-botez
tamara-buciuceanu-botez

Teatrul Metropolis o va aniversa sâmbătă, 4 septembrie, la ora 11.00, în Piaţa Timpului, actriţa Tamara Buciuceanu-Botez va primi o stea pe Aleea Celebrităţilor (Walk of Fame).

Teatrul Metropolis vă invită duminică 4 septembrie, la ora 11.00, in Piaţa Timpului, când Inegalabila actriţă Tamara Buciuceanu-Botez va primi o stea pe Aleea Celebrităţilor (Walk of Fame).

Tamara Buciuceanu, care a împlinit pe 10 august vârsta de 82 de ani şi 59 de ani de carieră, va fi recompensată pentru întreaga activitate cu o stea ce va fi dezvelită duminică în prezenţa a numeroase nume sonore ale teatrului şi filmului autohton.

”Sunt actori care clădesc nu doar personaje ci lumi întregi. Sunt oameni care, prin vraja pe care o poarta în voce şi în priviri, pot transforma un loc într-un spaţiu infinit, magic. Omul are nevoie de un alt om, căci nu trăieşte decât pe jumătate dacă trăieşte doar pentru el, aşa cum, actorul are nevoie de public pentru a-şi împlini existenţa. Tamara Buciuceanu-Botez îşi onorează personajele cu veridicitate, jucând pentru un public care, la rândul lui, savurează fiecare reprezentaţie a Domniei sale.

Îi acordăm Steaua de pe Walk of Fame în semn de recunoştinţă şi îi mulţumim pentru că ţine în viaţă o lume care, fără oameni ca domnia sa, ar apune”, a declarat George Ivaşcu, directorul Teatrului Metropolis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel