Surpriză la Kanal D! Viviana Sposub e noua concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Viviana Sposub este noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebritites”.

Viviana Sposub a înlocuit-o pe Olga Verbițchi, după ce a fost descalificată din emisiunea de la Kanal D.  

Astfel, după descalificarea Olgăi Verbițchi din competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”, din cauza încălcărilor regulamentului emisiunii, o nouă concurentă intră în competiția despre stil și modă pentru a demonstra că are calitățile necesare pentru a fi Cea mai stilată Celebritate din România

Viviana Sposub este născută la Botoșani, acolo unde a absolvit Liceul de Artă „Ștefan Luchian”, urmând mai apoi cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

Tânăra este iubita lui George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Viviana Sposub nu este străină de lumea televiziunii. În trecut, noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a prezentat meteo la Antena 1, apoi a fost coprezentatoare la „Vorbește lumea” de la PRO TV și a participat la emisiunea „Ferma”, acolo unde s-a îndrăgostit de George Burcea.

Acum, Viviana Sposub speră să îi cucerească pe cei trei jurați de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

 

Primele declarații despre participarea la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Despre participarea în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D, Viviana Sposub a spus că este încrezătoare în forțele proprii și că și-a dorit mereu să facă parte din acest proiect TV. 

„Am încredere în mine, voi lua doar tot ce este mai bun din această experiență, indiferent de ceea ce se va întâmpla pe parcus. Am urmărit emisiunea, însă nu m-am gândit niciodată că voi ajunge aici. Când mi s-a propus să fac parte din acest proiect, am zis de ce nu?”, a povestit Viviana Sposub.


Concurentele rămase în emisiune:  

1. Anda Adam – artistă apreciată de muzică pop, dance și R&B. Cariera sa a început în anul 1999, devenind cunoscută după ce a colaborat cu trupa rap R.A.C.L.A., pentru melodia Nu mă uita, care s-a bucurat de un succes răsunător.

2. Nicoleta Nucă – cântăreață, pasionată și de sport și stil de viață sănătos. Artista are întotdeauna apariții elegante și sexy în același timp, foarte apreciate de fanii ei.

3. Sensy – are o experiență de peste 15 ani în Social Media, fiind un nume influent în domeniu.

4. Ruxi – este Social Media Influencer, regizor, scenarist și actor. Se bucură de un succes răsunător în social media, atât pe Instagram, cât și pe Youtube, ceea ce îi aduce venituri deloc de neglijat, de câteva mii de euro, lunar.

5. Ioana Filimon – este fotomodel și se bucură de succes nu doar în țară, ci și în străinătate. Este una dintre cele mai frumoase femei din România, dat fiind că în palmaresul său sunt trecute două titluri importante: Miss România în 2016 și Miss Global Model of the World în 2018.

6. Otniela – actriță și influencer, Otniela este urmărită de sute de mii de fani în mediul online. Acesta nu este primul show de televiziune la care participă, în trecut fiind la Ferma.

7. Carmen Negoiță – s-a remarcat preum una dintre cele mai influente personalitați din mediul online, în ceea ce privește abordările stilistice și aspecte dintre cele mai diverse de stil de viață. Are blog și este femeie de afaceri.

8. Mădălina Pamfile – s-a numărat printre cele mai titrate asistente TV din România și a avut o carieră de fotomodel. Mult timp a fost asistenta prezentatorului Dan Capatos, în cadrul emisiunii „Un show păcătos’, de la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel