Suporterii englezi cer rejucarea finalei cu Italia. "Au fost trataţi ca nişte sclavi"

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Suporterii naţionalei Angliei au lansat o petiţie prin care cer rejucarea finalei EURO 2020 cu Italia, acuzându-i pe jucătorii italieni de "joc murdar". 

"Meciul disputat pe 11 iulie 2021 nu a fost corect deloc. Italienii au primit doar cartonaș galben atunci când îi trăgeau pe jucătorii englezi, tratându-i ca pe niște sclavi. Toate aceste împingeri, trageri și lovituri au fost permise pentru ca Italia să câștige?

Sunt, cu siguranță, decizii părtinitoare. Italia ar fi trebuit să primească un cartonaș roșu pentru jocul său, iar meciul să fie rejucat cu un arbitru corect. Nu a fost corect deloc", a scris cel care a lansat una dintre petiții pe site-ul change.org. Aceasta a strâns deja peste 25.000 de semnături.

Italia a învins Anglia în finala EURO 2020, chiar pe stadionul Wembley din Londra, cu 3-2 la penalty-uri. Petiţii similare au mai fost şi după meciul Franţa - Elveţia, când portarul Yann Sommer nu ar fi ţinut un picior pe linia porţii la penalty-uri, dar şi la meciul dintre Anglia şi Danemarca, câştigat de britanici după un penalty uşor acordat. 

Leonardo Bonucci, show la finalul meciului 

Pe lângă faptul că și-a dus echipa în prelungiri cu golul din minutul 67 al finalei de pe Wembley, Leonardo Bonucci a dat totul pe teren în această ediție a Campionatului European. Setea sa de victorie l-a ajutat pe fundaș să înscrie și de la punctul cu var la loviturile de departajare, iar în final Bonucci a sărbătorit cel mai „brutal” la adresa rivalilor săi, alături de trofeul pentru jucătorul meciului.

Când au făcut turul victoriei, Bonucci poate fi auzit cum spune: „Mai multe paste! Trebuie să mâncați mai multe paste!”. Anterior, acesta a apucat o cameră de filmat și a strigat „Vine la Roma! Trofeul vine la Roma!”, ca răspuns pentru fanii englezi care au folosit celebrul motto „It’s Coming Home”. 

„Este un moment unic și ne bucurăm de el. Am savurat să văd cum 65.000 de oameni pleacă de pe stadion înainte ca trofeul să fie înmânat, acum cupa ajunge la Roma. Au crezut că va rămâne în Londra, dar îmi cer iertare, Italia a mai dat o lecție”, a spus fundașul de 34 de ani la conferința de presă de după victorie.

VEZI VIDEO: Bonucci, omul finalei EURO 2020. A luat adversarii peste picior de mai multe ori

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel