Studiu: românii, campioni la sex, după propriile declaraţii

sex
sex

Un studiu realizat de Pfizer în 9 ţări din estul Europei, plus Turcia şi Israel, referitor la sexualitate, arată că românii se declară campioni ai sexului. Dintre cei peste 1800 de bărbaţi care au răspuns la chestionar,  românii declară cea mai mare frecvenţă a actelor sexuale, iar româncele îi confirmă parţial, fiind pe locul doi ca raportare a activităţii sexuale.

românii, campioni la sexPotrivit studiului, bărbaţii români au avut 12,4 contacte sexuale în ultima lună, în timp ce slovacii, cehii, israelienii şi turcii sub 10. Femeile din România au avut, în medie,10,9 contacte în ultima lună, fiind devansate doar de rusoaice cu 12,7 contacte sexuale.

Studiul, numit SHOW, a relevat că, pe ansamblul ţărilor vizate, 56 la sută dintre bărbaţi şi 64 la sută dintre femei nu sunt satisfăcuţi de frecvenţa şi calitatea vieţii lor sexuale.

La sondaj au participat 3600 de persoane, luându-se în considerare doar femeile care au avut raporturi sexuale cu persoane din sexul opus. Eşantionul din România a inclus în studiu puţin peste 400 de persoane.

Eros Show 2011, la Sala Polivalentă – GALERIE FOTO

Deşi sunt pe primele locuri la cantitate, românii nu acordă o prea mare importanţă sexului,doar 60 la sută dintre bărbaţi considerându-l foarte important în viaţă. Româncele ar putea, de asemenea, să renunţe la sex, dacă apar alte priorităţi, doar 42 la sută dintre femeile chestionate considerându-l esenţial. Studiul SHOW reprezintă acronimul pentru Sexual Health and Overall Well-being, propunându-şi să reliefeze legătura dintre viaţa sexuală şi starea  generală de bine pe care o resimte o persoană, respectiv calitatea vieţii. În România nu există studii privind impotenţa, dar din alte  cercetări europene extrapolate şi la România rezultă că 10-14% dintre bărbaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 80 de ani sunt afectaţi de disfuncţia sexuală.

Citeşte şi:

Naked News şi PornHub.com promovează turismul românesc, în pielea goală – VIDEO

Oamenii sunt concentraţi doar atunci când fac sex

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel