Studiu. Britanicii au mai multe șanse să se întâlnească cu cineva al cărui profil de dating online include o poză cu un câine

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Conform unei cercetări efectuate de piața de îngrijire a animalelor de companie Rover, britanicii au mai multe șanse să se întâlnească cu cineva al cărui profil de dating online include o poză cu un câine.

Conform unei cercetări efectuate de piața de îngrijire a animalelor de companie Rover, britanicii au mai multe șanse să se întâlnească cu cineva al cărui profil de dating online include o poză cu un câine, informează Mirror.

Cei care sunt în căutarea unei relații își pot crește șansele de a întâlni un partener postând o poză cu animalul de companie.

Rover a intervievat recent peste 1.000 de proprietari de animale de companie care au folosit aplicații de dating și a constatat că peste trei sferturi dintre aceștia ar fi mai predispuși să să se potrivească cu cineva care are o poză cu cățelul.

Mai mult de jumătate dintre părinții singuri de animale de companie au inclus inclus o poză cu un câine în profilul lor de dating.

Care rasă te ajută să îți găsești un partener

Cercetarea a restrâns rasele de câini pentru a afla care este cățelușul care îți poate aduce cu siguranță un partener. Golden Retriver s-a clasat pe primul loc, fiind rasa cu cele mai mari șanse de a influența pozitiv întâlnirile. Labradorii, cockapoo, cocker spaniel și border collie s-au clasat, de asemenea, în primele cinci locuri.

VEZI ȘI: Ți-ai aduce cățelul la locul de muncă? Ce cred marii angajatori

În încercarea de a atrage personalul înapoi la locul de muncă, tot mai multe companii acceptă ca angajații să vină la birou împreună cu animalul de companie.

Să-ți aduci câinele la muncă nu este un obicei cu totul nou. Sigmund Freud a remarcat că pacienții săi erau mai în largul lor când venea la ședințe și câinele său. Dar a fost alimentat de două tendințe: atașamentul crescând al oamenilor față de animalele lor de companie, inclusiv refuzul lor de a lăsa câinii singuri acasă toată ziua; și convingerea angajaților mai tineri că munca nu ar trebui să ofere doar un cec de plată, ci și să reflecte identitatea lor mai largă, conform Financial Times.

Mulți angajatori mari au politici generale fără câini. Adesea există o presupunere potrivit căreia aceștia vor perturba concentrarea sau formalitatea locului de muncă sau vor lătra în timpul întâlnirilor cu clienții.⁠

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel