Urmărește emisiunea live


Starurile din Game of Thrones, huiduite de fani la un important eveniment din SUA

Game of Thrones
Game of Thrones

Mai mulţi actori din serialul "Urzeala Tronurilor" (Game of Thrones) au fost huiduiţi la un eveniment important din SUA, după ce au declarat că sunt mulţumiţi de ultimul sezon. 

Deşi ar fi trebuit să participe la San Diego Comic-Con, cea mai mare convenţie de film şi televiziune din lume, David Benioff şi D. B. Weiss, realizatorii "Urzeala Tronurilor", au anunţat în ultimul moment că nu vor ajunge.

Cei care au luat apărarea ultimului sezon al serialului au fost, deci, actorii prezenţi la eveniment, cu precădere Nikolaj Coster-Waldau (interpretul lui Jamie Lannister), care le-a spus fanilor că e mulţumit de soarta personajului său şi că felul în care a murit a avut logică pentru evoluţia sa.

Din păcate, auzind argumentele starului, fanii nemulţumiţi au început să fluiere, iar momentul a fost surprins pe camerele video.

Reacţiile vehemente nu l-au împiedicat însă pe Coster-Waldau să-şi spună părerea despre reacţiile fanilor.

"A fost surprinzător la ce amploare absurdă a ajuns petiţia on-line care ne solicită să refacem ultimul sezon. În fiecare an, am creat mari controverse. De la uciderea lui Ned Stark ne-am confruntat cu reacţii şi promisiuni că nu vom mai fi urmăriţi. Amintiţi-vă de Red Wedding. A urmat apoi marele final", a spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel