SIMONA HALEP colaborează cu antrenorul DARREN CAHILL la INDIAN WELLS 2015

Simona Halep și Darren Cahill
Foto: prosport.ro
Simona Halep și Darren Cahill Foto: prosport.ro

Simona Halep s-a calificat luni dimineață în optimile de finală de la Indian Wells, după ce s-a impus în fața americancei Varvara Lepchenko, scor 6-1, 3-6, 6-1.

Vezi și: Adversar dificil pentru Simona Halep în optimile de la Indian Wells

La acest meci, în loja Simonei Halep a fost prezent şi Darren Cahill, antrenor în cadrul programulului Adidas Player Development, cu care sportiva noastră colaborează în timpul ședințelor de pregătire de la Indian Wells. În decursul acestei săptămâni, Darren Cahill, unul dintre cei mai apreciaţi antrenori din lumea tenisului, a participat la antrenamentele constănţencei.

Sub îndrumarea lui Cahill, australianul Lleyton Hewitt a devenit cel mai tânăr tenismen din istorie care a devenit numărul 1 în clasamentul ATP, iar Andre Agassi a ajuns cel mai în vârstă tenismen din istorie din fruntea topului ATP.

Vezi și: VIDEO - Puncte FABULOASE reușite de Halep în meciul cu Lepchenko

În decursul timpului, Darren Cahill a mai colaborat cu jucători precum Andy Murray sau Fernando Verdasco. În circuitul feminin, el a pregătit o altă jucătoare din România, pe Sorana Cîrstea, și a mai colaborat cu Ana Ivanovic sau Daniela Hantuchova, scrie prosport.ro.

Rămâne de văzut dacă Simona Halep va colabora cu Darren Cahill şi după Indian Wells, în condițiile în care ea este pregătită de la începutul anului de Victor Ioniţă, iar pe parcursul turneului de la Australian Open a fost consiliată şi de Thomas Hogstedt. Românca a renunţat după colaborarea cu antrenorul suedez după primul Grand Slam al anului.

Citește și: Vești excelente pentru Halep! Mai multe favorite au părăsit Indian Wells

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel