INDIAN WELLS 2015: SIMONA HALEP a scăpat de mai multe favorite de pe partea ei de tablou

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA. Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie numărul 3, s-a calificat în optimile de finală de la Indian Wells, dar a primit vești bune și din celelalte partide disputate în turul 3 al competiției.

Vezi aici detalii de la victoria Simonei Halep cu Varvara Lepchenko

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA. Poloneaza Agnieszka Radwanska, locul 8 WTA și cap de serie numărul 7, a ratat calificarea în optimile de finală de la Indian Wells, după ce a pierdut cu britanica Heather Watson (locul 43 WTA), scor 6-4, 6-4. Agnieszka Radwanska ar fi putut fi adversara Simonei Halep în sferturile de finală, conform dolce-sport.ro.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA. Alte trei favorite de pe jumătatea de tablou a româncei au fost eliminate în turul 3 de la Indian Wells: Ekateria Makarova (Rusia, locul 9 WTA și a opta favorită), Lucie Safarova (Cehia, 11 WTA și a zecea favorită) și Svetlana Kuznetsova (Rusia, 27 WTA și favorită 22).

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA. Pentru un loc în sferturile de finală, Simona Halep o va întâlni pe Karolina Pliskova, din Cehia, locul 15 WTA și a 14-a favorită în California. Cehoaica a eliminat în turul 3 din California o altă favorită, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 22 WTA şi cap de serie numărul 19, scor 7-5, 6-4.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA. Simona Halep pierduse în fața Muguruzei în meciul de FED CUP, în vreme ce pe Pliskova a învins-o în acest an în finala de la Dubai.

Vezi și: VIDEO - Puncte FABULOASE reușite de Halep în meciul cu Lepchenko

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel