Sezonul doi al serialului de succes "Cine a ucis-o pe Sara?", lansat de Netflix în curând

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Urmează să fie lansat în luna mai sezonul doi din serialul mexican de succes "Cine a ucis-o pe Sara?".

Serialul mexican "Quién mato a Sara?/Cine a ucis-o pe Sara?", care se menţine pe lista celor vizionate producţii difuzate de Netflix, va avea multe surprize în sezonul II, a dezvăluit actorul Gines Garcia Millan, care îl interpretează pe nemilosul şi fără scrupule Cesar, tatăl familiei Lazcano, relatează EFE, scrie Agerpres. 

"Dacă se poate închipui un personaj mai crud decât Cesar, să vă aşteptaţi la ce este mai rău. Însă ca orice om plin de răutate, el are şi un punct slab, care l-ar putea face mai uman", a declarat actorul într-un interviu acordat agenţiei spaniole.

Exclusiv pentru Netflix

Creat pentru Netflix de scriitorul chilian Josa Ignacio Valenzuela, "Quién mato a Sara?" a avut premiera pe 24 martie, iar de atunci a devenit una dintre producţiile cele mai vizionate în Mexic şi în alte ţări ale lumii. Al doilea sezon al serialului va ajunge pe micile ecrane la 19 mai.

Primul sezon de câte 10 episoade îi ţine pe spectatori cu sufletul la gură de la prima şi până la ultima secvenţă.

"Quién Mató a Sara?/Who Killed Sara?" este un thriller cu intrigă poliţistă, în care se caută un ucigaş, iar suspecţii sunt mulţi. Sara Guzman (Ximena Lamadrid) este o tânără care moare într-un accident suspect, sub ochii fratelui său, Alex Guzman, şi ai viitorului soţ, Rodolfo Lazcano.

Cel considerat vinovat este Alex (Manolo Cardona), care după 18 ani ani de închisoare este eliberat şi este hotărât să afle cine este adevăratul criminal.El vrea să se răzbune mai ales pe iubitul lui Sara, Rodolfo (Alejandro Nones) şi pe puternica lui familie, pe care o consideră responsabilă pentru tragedie. Membrii familiei Lozano sunt bogaţi şi corupţi, care au secrete şi propriile interese de apărat.

Actori bine cunoscuți 



În serialul mexican joacă şi actorii bine cunoscuţi din telenovele Manolo Cardona, Eugenio Siller şi Claudia Ramirez.

Actorul din rolul principal, columbianul Manolo Cardona (43 de ani), a avut mare succes pe micile ecrane la începutul anilor 2000, în două telenovele foarte populare "Ladron de corazones/ "Hoţul de inimi" şi "Gitanas".

Eugenio Siller (39 de ani), care în "Cine a ucis-o pe Sara" îl interpretează pe unul dintre fii familiei Lazcano, a jucat în telenovele ca "Reina de Corazones/ Regina inimilor" sau "?Quién es quién?/Cine-i cine", dar şi în filmul TV "Una Maid en Manhattan/Camerista din Manhattan".

Cât despre Claudia Ramirez, periculoasa Mariana Lazcano din "Cine a ucis-o pe Sara?", ea a făcut furori pe micile ecrane în telenovela din 1996, "Te sigo amando/'"Dragostea nu moare", şi în noua versiune a serialului "La usurpadora/Uzurpatoarea" din 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel