Hainele ne îmbolnăvesc. Efectele sunt devastatoare

odaia-sutien-marime-406-4fc0bf77108f9
odaia-sutien-marime-406-4fc0bf77108f9

Specialiștii trag un semnal de alarmă și spun că aproape toate hainele ne pun sănătatea în pericol. Infecţii, reacţii alergice, lezări ale nervilor, probleme digestive şi infertilitate – sunt doar o parte din problemele care pot apărea.

Lenjeria intimă. Purtarea lenjeriei tanga favorizează infecţii ale tractului urinar şi genitale. Pe lângă faptul că poate jena, acest tip de lenjerie poate fi un „conductor“ de bacterii, astfel putându-se explica cistitele care tot reapar în ciuda tratamentului cu antibiotice şi infecţia repetată cu Candida albicans.

Lenjeria tip burtieră. Aceasta le ajută pe femei să pară mai suple, dar efectele sunt devastatoare. Circulaţia sângelui este îngreunată şi efectul de subţiere a taliei are drept consecinţă o comprimare a organelor digestive, astfel că nu este neobişnuit ca doamnele care poartă astfel de lenjerie să sufere de tulburări digestive şi de reflux gastro-esofagian, potrivit specialiştilor. Aceleaşi probleme apar şi din cauza curelelor prea strânse.

Sutienul. Cele mai multe femei îl poartă zilnic fără să știe la ce pericole se expun. Un sutien care strânge pieptul prea mult, care „intră“ în piele, lăsând urme adânci, care are sârme ce mai ies din material poate compromite serios sănătatea sânilor și poate produce microchisturi.

Blugii. Tot din cauza comprimării ţesuturilor, şi blugii prea mulaţi pe trup sunt nocivi. Ei comprimă nervii coapselor, lezându-i. Pot apărea o serie de efecte printre care: senzaţia de arsură sau de frig, disconfort, amorţeală şi furnicături, scrie Adevarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel