SEFI NOI LA HIDROELECTRICA

Odata cu reintrarea in insolventa, schimbarea managementului Hidroelectrica a reprezentat o prioritate pentru administratorul judiciar al societatii, acesta identificand drept una din cauzele principale ale insolventei managementul deficitar al companiei.

Odata cu reintrarea in insolventa, schimbarea managementului Hidroelectrica a reprezentat o prioritate pentru administratorul judiciar al societatii, acesta identificand drept una din cauzele principale ale insolventei managementul deficitar al companiei.

Dupa numirea unui nou Director al Directiei Financiare si a Managerului Departamentului Financiar, postul de Sef Serviciu Contabilitate, din cadrul Departamentului de Contabilitate, Control si Planificare a fost ocupat, incepand cu data de 2 aprilie, de catredna Roxana Laura Panaitescu.

Dna Panaitescu are o experienta de peste 15 ani in domeniul financiar-contabil. In perioada 2001-2006 a ocupat functia de Manager Raportari IFRS la Brau Union Romania, pentru ca in perioada 2006-2008 sa detina pozitia de Manager Financiar al Accenture Service.

In perioada 2008-2009 a ocupat pozitia de manager al Departamentului Consolidare si Raportare Financiara din cadrul Petrom, pentru ca incepand cu 2010 si pana la 1.04.2014, dna Panaitescu sa fie Senior Manager in cadrul Departamentului de Taxe la KPMG Romania.

Pentru postul de Sef Serviciu Audit Public Intern a fost selectat si numit in functie, incepand cu data de 2 aprilie 2014, domnul Petronel Chiriac. Acesta are o experienta de peste 15 ani, ocupand pozitii de top in conducerea unor multinationale cu profil divers de activitate.

In perioada 1999-2005 a detinut functiile de Manager Departament Cost Control si Audit Intern la Romanel International Group precum si cea de Membru in Consiliul de Administratie la subsidiara Forestar Neamt. In 2005 a fost numit Manager Financiar la Paxar Romania (multinationala listata NYSE), urmand ca in perioada 2006-2013 sa ocupe pozitia de Director Financiar Contabil la compania Ager Leasing IFN unde a coordonat 4 directii: Credite, Contabilitate, Control Financiar, Directia Trezorerie.

Dl Chiriac a absolvit Facultatea de Finante Banci si Contabilitate  din cadrul ASE, specializarea Finante-Banci, detine un Master in control si contabilitate, un MBA in cadrul Universitatii de Economie şi Business din Atena, este Doctor in Managementul Riscurilor si absolvent al Facultatii de Drept. Dl Chiriac este expert contabil, auditor financiar si consultant fiscal.

In plus, dl Chiriac detine experienta in finantarea de proiecte energetice,  in finantarea autoritatilor publice centrale si locale si a participat la implementarea sistemul SOX de audit intern si guvernanta corporativa pentru companii listate la Bursa din New York.

Atat dna Panaitescu cat si dl Chiriac au participat la procesul de selectie organizat de Administratorul Judiciar si derulat prin firma Pedersen&Partner.

Biroul de presa al Hidroelectrica

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel