Secretele masajului erotic

Iată câteva secrete pentru un masaj erotic de excepţie. În acest mod, îl vei ţine departe pe partenerul de viaţă, de centrele de masaj erotic. Nu este nevoie să urmezi cursuri special pentru asta, ci doar să-ţi însuşeşti câteva manevre de masaj intim.

Autor: Cristina Grigoraş

Începe din palme

Pentru cei care nu ştiu , atât tălpile, cât şi palmele prezinta numeroase puncte reflexogene. Senzaţiile în aceste zone ale corpului sunt mult mai puternice. Prin urmare, ar trebui să începi acest ritual erotic cu un masaj al părţii interioare a palmelor. Mişcările se concentrează în mijlocul palmelor, unde se resimte cel mai intens plăcerea.

Relaxare pe spate

Spatele reprezintă una dintre cele mai solicitate zone ale corpului.Pe cât de solicitată, pe atâta nevoie de relaxare are. Aşadar o manevră simplă de masaj este să-ţi aşezi palmele de-o parte şi de alta a coloanei vertebrale. Pentru ca senzaţia să fie cât mai plăcută, degetele trebuie răsfirate către exterior. Cu podul palmelor astfel aşezate, mişcaţi mâinle de la omoplaţi până la zona lombară.

Secretul unui masaj reuşit este ca cele două mâini să exercite o presiune aproximativ egală pe toată durata masajului. Pentru a se realiza acest lucru, mişcările trebuie făcute încet, în alunecare, într-un ritm constant.

Excitarea sfârcurilor

Trecerea de la masajul spatelui, al mâinilor şi al toracelui la masajul sfârcurilor , începe prin a trasa cu degetul cercuri imaginare în jurul mameloanelor. Nu se fac mişcări bruşte , abordându-se cât mai delicat această zonă.

Apelează la lubrifiant

Ajuns la punctul culminant, masajul trebuie sa acorde o deosebită atenţie organelor genitale, nu înainte de a lubrifia locul în prealabil. Pentru masajul erotic, cele mai bune lubrifiante sunt pe bază de ulei sau silicon.

Masarea zonei intime

Cu mâinile bine lubrifiate masează-i delicat testiculele, insistând mai întâi în zona perineului, un loc cu potenţial erotic ridicat. Mişcarea trebuie executată de sus în jos, prin alunecare, pornind de la baza penisului, până la capul acestuia. Orgasmul nu se va lăsa aşteptat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel