Secenă cu lesbiene în reclama Renault ce naște controverse - VIDEO

twingo
twingo

O reclamă cu o scenă de lesbianism a născut o adevărată polemică în Italia. Spotul de promovare a noului model Renault Twingo prezintă două femei frumoase care se cunosc la o petrecere și ajung în pat. Un spot controversat, dar o unealtă perfectă de marketing.

Femeile, o blondă și o brunetă, schimbă priviri și cochetează la un cocktail, după care ajung împreună în pat. Bruneta se dezbracă și rămâne numai în lenjeria interioară neagră, în timp ce cealaltă o leagă la ochi și profită de moment pentru a-i fura bluza care se potrivește cu culoarea noului său Twingo, care apare la finalul spotului pentru câteva secunde.

Deși spotul nu prezintă sex explicit, câțiva telespectatori au declarat că le-a provocat inconfort, plângând-se de faptul că nu se prezintă caracteristicile mașinii, în timp ce pe monitor sunt imagini provocatoare. Mai mult, asociațiile LGTB (lesbi, gay, trans, bi) și cele feministe au denunțat conținutul reclamei, pe care o cataloghează ca sexistă. Televiziunea RAI și Mediaset, al căror președinte este chiar primul ministru italian Silvio Berlusconi, a oprit emisia anunțului, lasând Sky ca singurul canal care va continua să propage acest spot.

„Voiam să facem un spot original, distractiv și în același timp care să nu devină vulgar și cred că am reușit acest lucru”, asigură Daniele Tranchini de la Publicis, agenție de publicitate din Milano, care a realizat spotul. Ideea spotului este feminizarea competiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel