Urmărește emisiunea live


Sebastian Burduja, către Clotilde Armand: E de bun simț să ne respectăm reciproc. Sectorul 1 are nevoie de lideri, nu de șefi

foto Facebook Sebastian Burduja
foto Facebook Sebastian Burduja

Sebastian Burduja, liderul PNL Sector 1, îi răspunde primarului Clotilde Armand care a acuzat public liberalii din sector.

”Astăzi este într-adevăr o zi tristă la sectorul 1 și pentru cetățenii sectorului 1.” a scris liberalul de la Sectorul 1, Sebastian Burduja, pe Facebook, în replică pentru Clotilde Armand, primarul Sectorului.

El i-a amintit lui Clotilde Armand că e primar cu susținerea PNL: ”Este (n.r. primarul) din partea USR, și asta pentru că PNL, în interesul cetățenilor, a susținut o candidatura comună și un parteneriat pentru comunitate, care ar trebui să dea acestui sector vital șansa să se dezvolte la adevăratul lui potențial. Asta înseamnă curățenie, civilizație, respect pentru cetățeni și contribuabili.”

Sebastian Burduja spune că PNL  a oferit, în parteneriatul cu USR, transparență, colaborare, încredere reciprocă, spirit de echipă în interesul cetățenilor, ”primind în schimb - mai întâi într-un cadru privat, astăzi într-un mod cât se poate public - aluzii, acuzații și jigniri.”

”`Păcatul` nostru este, iată, că nu suntem de acord cu toate propunerile venite - adesea pe ultima sută de metri - de la cei pe care îi considerăm parteneri - nu “șefi”. Nu putem negocia principii. Nimeni nu deține adevărul absolut; cel puțin nu într-o democrație. Și nu (mai) suntem într-o dictatură - slavă Cerului! Am avut și vom avea mereu o abordare constructivă, bazată pe respect reciproc și profesionalism, cu soluții pentru binele românilor. Stimați colegi de guvernare locală, Partidul Național Liberal a demonstrat că știe să facă echipă, în campanie, la alegeri și după alegeri. Este de bun simț să ne respectam reciproc, să dialogam pentru a găsi cele mai bune soluții și să îi reprezentăm cu cinste pe cei care ne-au dat votul și încrederea. Sectorul 1 are nevoie de lideri, nu de șefi. Timpul trece. Faptele rămân.” a conchis Burduja, liderul PNL Sector 1. 

Vezi și: Clotilde Armand îi face ”FRIPTURIȘTI de OCAZIE” pe LIBERALII din Sectorul 1: PNL și-a bătut joc!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel