Clotilde Armand îi face ”FRIPTURIȘTI de OCAZIE” pe LIBERALII din Sectorul 1: PNL și-a bătut joc!

foto Facebook Clotilde Armand
foto Facebook Clotilde Armand

Pare a fi un război de proporții în Sectorul 1. Primarul Clotilde Armand a lansat un atac fără precedent la adresa PNL, cu acuzații grave și jigniri. 

”Este o zi destul de tristă pentru comunitatea locală din sectorul 1” a anunțat Clotilde Armand pe Facebook.

Primarul Sectorului 1 a acuzat, prin platforma socială, că ”Astăzi, grupul PNL și-a bătut joc de fiecare proiect care ar fi făcut comunitatea mai prosperă: regulamentul de digitalizare pentru parcări, reorganizarea de la Poliția Locală prin care eliminam corupția endemică de acolo, reorganizarea Administrației Domeniului Public și proiectul burselor pentru elevi. Știți de ce au făcut asta? Am să vă spun. Pentru că ei doresc ca Administrația Domeniului Public să le revină și să nu intre în primărie, să fie instituție de sine stătătoare. Să nu reorganizăm. Să plantăm din nou garduri de milioane de Euro și nu copaci. Le spun doar să lase aceste orgolii la o parte, să lase înțelegerile cu PSD la o parte și să fie partenerii onești ai cetățenilor care i-au votat. Să vină la muncă și să-și îndeplinească atribuțiile. Este regretabil și total iresponsabil acest mod de a face politică pentru partid și nu pentru comunitate. Este rușinos pentru că un asemenea partid are în rândurile lui unii fripturiști de ocazie și nu niște lideri adevărați. USL trăiește la sectorul 1.”

Vezi și: Sebastian Burduja, către Clotilde Armand: E de bun simț să ne respectăm reciproc. Sectorul 1 are nevoie de lideri, nu de șefi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel