Schneider Electric prezintă soluții pentru rețele inteligente la FOREN 2014

[] []

19 iun 2014 / 12:39
Salveaza PDF Comentarii

Schneider Electric va participa, în perioada 22-26 iunie, la cea de-a XII-a ediție a Forumului Regional al Energiei pentru Europa Centrală și de Est – FOREN, organizat în București de Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei.

Schneider Electric va participa, în perioada 22-26 iunie, la cea de-a XII-a ediție a Forumului Regional al Energiei pentru Europa Centrală și de Est – FOREN, organizat în București de Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei.

În cadrul ediției din acest an, care va avea ca temă „Energia de mâine: între viziune și realitate” și la care sunt așteptați peste 600 de participanți – decidenți economici și politici, experți și reprezentanți ai companiilor din domeniul energiei – din 15 țări din regiune, Schneider Electric va prezenta soluții și servicii de îmbunătățire a performanțelor rețelei electrice și de transformare a acesteia în rețea inteligentă.

„Prezența constantă a Schneider Electric la acest forum de prestigiu la nivel regional este parte a angajamentului nostru de a contribui la rezolvarea provocărilor din domeniul energiei, la dezvoltarea pieței globale și a celei locale și la construirea unui viitor sustenabil. Participăm la această ediție a FOREN cu soluții și servicii dedicate rețelelor inteligente, pentru a face distribuția electrică mai eficientă și mai sigură”, a declarat Florentina Totth, Președinte Schneider Electric România și Republica Moldova.

Pentru furnizorii de utilități care doresc să-și modernizeze eficient rețelele electrice și să planifice evoluția acestora, Schneider Electric prezintă, în cadrul evenimentului, pachetul pentru rețele inteligente „Advanced Distribution Management System”, soluții complete de modernizare ECOFITTM și servicii complete care includ mentenanță preventivă și instruire on-site. Acestea ajută la optimizarea managementului și a operațiunilor rețelei, datorită modelării în timp real a rețelei de distribuție, și asigură un nivel ridicat de eficiență, fiabilitate și performanță.

De asemenea, pentru o vizibilitate crescută și pentru optimizarea managementului consumatorilor și a eficienței rețelei, Schneider Electric oferă servicii și soluții integrate de delestare de la distanță pentru situații critice, echilibrarea consumului și evitarea deteriorării rețelei, tablouri de medie tensiune inteligente și fiabile, servicii avansate precum evaluarea rețelei și consultanță privind eficiența energetică. Beneficiile acestei oferte includ o fiabilitate crescută a rețelei în timp real, pierderi reduse, costuri mai mici cu echipele din teren în urma diminuării căderilor rețelei, o interacțiune îmbunătățită utilizator-rețea și operațiuni de comutație sigure și securizate.

Începând din 1992, FOREN este organizat cu regularitate în România, din doi în doi ani. În 2012, Consiliul Mondial al Energiei a ridicat statutul acestui eveniment la nivel de forum regional, oferind, astfel, o platformă amplă de discuții privind modul de aplicare a politicilor energetice de către țările din Europa Centrală și de Est. În cadrul ediției din acest an, vor fi dezbătute subiecte referitoare la cele mai noi dezvoltări tehnologice din domeniul energiei, perspectivele acestei piețe, deciziile economice și politice necesare pentru a transforma viziunea energetică în realitate.

În cadrul FOREN 2014, în perioada 22-26 iunie, compania Schneider Electric poate fi vizitată la standurile 26 și 27 din Sala Unirii, Palatul Parlamentului.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27