Schneider Electric prezintă soluții inteligente dedicate electrificării și infrastructurii feroviare la InnoTrans Berlin

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei, va prezenta cele mai recente soluții dedicate electrificării și infrastructurii feroviare în cadrul expoziției internaționale InnoTrans, care va avea loc în perioada 23-26 septembrie, la Berlin.

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei, va prezenta cele mai recente soluții dedicate electrificării și infrastructurii feroviare în cadrul expoziției internaționale InnoTrans, care va avea loc în perioada 23-26 septembrie, la Berlin.

InnoTrans, cel mai important târg internațional dedicat tehnologiilor de transport, atrage, din doi în doi ani, mii de expozanți și peste 100.000 de vizitatori din întreaga lume. Evenimentul le oferă profesioniștilor din această industrie oportunitatea de a-și dezvolta cunoștințele despre cele mai recente inovații din transportul feroviar – în special cu privire la infrastructura feroviară.

La ediția de anul acesta, experții Schneider Electric vor prezenta soluțiile, serviciile și expertiza companiei în ceea ce privește substațiile electrice de tracțiune și infrastructura asociată, incluzând tuneluri și stații. Standul Schneider Electric din cadrul târgului va fi dedicat soluțiilor de electrificare, distribuție electrică, automatizări și managementul energiei, siguranța furnizării energiei electrice, securitate video, managementul integrat al activelor și operațiunilor, precum și serviciilor bază instalată pentru sistemele feroviare electrice.

„Operatorii infrastructurii feroviare au așteptări stringente în ceea ce privește siguranța, fiabilitatea, predictibilitatea și eficiența energetică, iar investițiile dezvoltate pe termen lung necesită un partener de încredere și sustenabil precum Schneider Electric”, a declarat Xavier-Franck Braud, Railways Segment Director în cadrul Schneider Electric. „Schneider Electric este nu numai unul dintre cei mai mari specialiști în managementul energiei la nivel mondial, ci și un actor de istorie în infrastructura feroviară, fie prin operațiuni directe, fie prin achizițiile sale recente. Astfel, această expoziție tehnică constituie o oportunitate de a ne consolida prezența pe această piață și de a releva, prin intermediul soluțiilor inovatoare, viziunea companiei asupra viitorului. Oferind cea mai sigură, eficientă și flexibilă infrastructură, aceste soluții vor crește performanța și sustenabilitatea operațiunilor clienților”, a adăugat Xavier-Franck Braud.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel