EXCLUSIV  Săptămâna ce urmează vine cu energia responsabilităților. Avertismentul Danielei Simulescu: Avem de lucrat la relațiile noastre

Sursă foto: Pexels (Anastasia Shuraeva)
Sursă foto: Pexels (Anastasia Shuraeva)

Pentru săptămâna 22-28 august, astrologul Daniela Simulescu vine cu previziune aflate sub semnele tranzitelor și al zodiei Fecioară.

”Știți cum este săptămâna ce urmează? Este ca atunci când îți strângi de pe plajă prosopul, loțiunea, ce mai ai tu pus acolo și le pui în geantă și te duci agale către hotel și zici ”gata, mâine mă întorc, s-a dus vacanța mea, s-a dus distracția, s-a dus libertatea”. Cam așa este săptămâna ce urmează. Astrele duc totul dintr-o zonă de relaxare, de vacanță, ne duc în zona de ”hai, pune mâna și întoarce-te la muncă. Sunt câteva aspecte de menționat, foarte, foarte importante și mă gândesc pe care să le aleg. 

În primul rând, mâine avem o conjuncție între Venus și Ceres. Am tot povestit despre Ceres, este acea zeiță a grânelor, a fertilității, a cărei fetiță a fost răpită de Hades și a trebuit să negocieze astfel încât un sfert din an, fetița ei, Persephona, să rămână cu Hades pe pământ, iar trei pătrimi să rămână cu ea. Ceres are o componentă legată de maternitate, de doliu, de furie, dar o furie, de cele mai multe ori, exagerată, plus o frică de a pierde ceva, în viață tot timpul pierdem ceva, nu câștigăm 100%, dar mă rog. Genul ăsta de conjuncție, mai ale că se petrece în semnul Leului, vine la pachet cu nevoia de a ne îngriji, de a ne răsfăța. Mâine decât să stați să vă gândiți că nu sunteți iubiți, că nu sunteți apreciați, că nu sunteți validați, că pierdeți, că una, că alta, mai bine luați-vă voi o înghețată, luați-vă voi o prăjitură, luați-vă voi ceva bun, faceți ceva ce vă place, dar nu lăsați frica să vă acopere mai mult decât este cazul. 

Trecem la o energie a responsabilității

Pe 23 august Soarele se mută în Fecioară. Începe sezonul Fecioarei, sau mai bine zis, începe acea perioadă în care oamenii născuți vor avea zodia Fecioară. Știm de o lună, suntem sub această energie. Trecem de la energie Leului, de care vă povesteam, care e mai petrecăreață, mai distractivă, mai plină de viață, mai veselă, mai dramatică, mai teatrală, trecem la energia Fecioarei, care este pusă pe muncă, e preocupată, tot timpul pusă pe organizare, pe disciplinare, pe curățenie, pe a pune burețelul, burețelul abraziv de cele mai multe ori. Știm de o lună, îi vom sărbători pe cei cu Soarele în Fecioară și da, ne vom întoarce la muncă, că asta face Soarele în Fecioară. 

Tot pe 23 august avem un trigon între Mercur și Pluto. Aici avem puterea de a ne focusa, de a fi foarte profunzi, de a ne duce până la departe, ca și cum creierul nostru ar avea raze X și în momentul în care discutăm, cuvintele noastre sunt foarte, foarte pătrunzătoare. Este un aspect pentru cei care au examene de dat, pentru cei care au de luat decizii, pentru cei care trebuie să convingă anumiți oameni de ceva. 

Pe 26 august Mercur intră în Balanță și nu este un tranzit simplu, pentru că, atenție, Mercur va retrograda din semnul Balanței. Își va începe retrogradarea pe 10 septembrie și o va termina pe 2 octombrie, dar undeva se va întoarce în Fecioară. Atunci când Mercur pleacă din Balanță spre Fecioară și se întoarce, înseamnă că trebuie să mai lucrăm la relațiile noatre, la parteneriate, la ce dăm noi, versus ce dau ceilalți”, a spus astrologul DC News și Astrosens, Daniela Simulescu, pentru săptămâna 22-28 august. 

Urmărește emisiunea integrală aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel