Russell Crowe, cunoscut pentru Gladiatorul, va juca în ecranizarea unei cărţi scrise de un român

Fotografie de la Martin Lopez, pexels
Fotografie de la Martin Lopez, pexels

Actorul neozeelandez Russell Crowe va juca în ecranizarea unei cărţi scrise de un român, anunţă ambasada României în SUA. 

„Russell Crowe va juca rolul unui fost polițist criminalist într-un film adaptat după romanul de succes al lui Eugen Ovidiu Chirovici, Cartea oglinzilor- Filmările sunt programate să înceapă în ianuarie 2023.

Tradusă deja în 37 de limbi, Cartea oglinzilor este romanul perfect pentru fanii suspansului psihologic și ai literaturii de ficțiune accesibile”, a postat Ambasada României în SUA pe pagina de Facebook.

CITEŞTE MAI MULTE PE ŞTIRI DIASPORA

Russell Crowe, donație IMPORTANTĂ în Beirut. „Vă doresc tot binele”

Actorul neozeelandez Russell Crowe a donat o sumă importantă inițiativei de reconstruire a unui restaurant faimos din Beirut, distrus în urma exploziei devastatoare din portul capitalei.

Conform BBC, din „Le Chef” au rămas doar ruine după deflagrație, se arată pe pagina de GoFundMe. Joi, un organizator al strângerii de fonduri a anunțat că „o donație foarte generoasă” a venit din partea cuiva numit Russell Crowe.

Actorul premiat cu Oscar a confirmat că el a fost donatorul, în memoria bucătarului Anthony Bourdain, care a inclus „Le Chef” într-unul dintre documentarele sale. „M-am gândit că asta ar fi făcut el dacă încă mai era printre noi. Vă doresc tot binele atât vouă, cât și Le Chef, pentru a vă reveni cât mai repede”, a transmis Crowe, pe Twitter.

Cine este Russell Crowe 

Russell Ira Crowe este un actor neozeelandez. Cariera sa actoricească a debutat la începutul anilor 1990 cu roluri în seriale australiene de televiziune, așa cum a fost Police Rescue, și filme precum Romper Stomper. Spre sfârșitul anilor '90, Crowe a apărut în filme realizate în Statele Unite ale Americii, precum L.A. Confidential. În anii 2000, Russell Crowe a fost nominalizat de trei ori pentru titlul de cel mai bun actor, iar în anul 2001 a câștigat Premiul Oscar pentru Cel mai bun actor în rol principal, pentru rolul său din filmul Gladiatorul.

A fost remarcat de Sharon Stone pentru rolul său din „Romper Stomper” și i-a fost oferit un rol în filmul american „The Quick and the Dead” unde a jucat alături de Gene Hackman și Leonardo DiCaprio. Crowe a fost singurul lucru pozitiv din film, care nu a făcut mari încasări la box-office.

A jucat apoi in „LA Confidential” și „The Insider”, rol pentru care a primit o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun actor.

În timp ce filma „Cinderella Man” și-a dislocat umărul, fapt care a întârziat filmările două luni. Același lucru i s-a întâmplat și în timpul filmărilor la „Flora Plum”, regizat de Jodie Foster si a trebuit să abandoneze proiectul.

Russell Crowe este foarte bun prieten cu Jodie Foster și Nicole Kidman. În 2003 s-a însurat cu Danielle Spencer pe care o cunoscuse în 1989 în timpul filmarilor la „The Crossing”, alături de care are doi copii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel