Românul adormit la locul de muncă face senzație pe internet

Un pui de somn la locul de muncă i-a adus celebritatea unui român în vârstă de 27 de ani.

Eduard Paraschivescu a devenit faimos pe internet după ce a adormit la noul său loc de muncă, o companie IT din Montreal, chiar din a doua zi de activitate. Colegii săi au profitat de momentul inedit și s-au fotografiat în jurul românului care dormea dus pe scaunul de la birou, cu căștile pe urechi. 

"Când am realizat ce s-a întâmplat, mi-am pus mâinile în cap și mi-am zis cum o să scap cu fața curată din povestea asta", a povestit bărbatul, potrivit Antena 3.

Imaginea a devenit virală, iar românul e acum ţinta glumelor a zeci de mii de internauţi, după ce fotografia a ajuns pe Photoshop Battles, unde internauții se distrează realizând parodii după imagini reale. Astfel, Eduard Paraschivescu apare pe o scenă ținând în mână o chitară, dus pe brațe la un concert, în seria "Familia Simpson" și chiar în faimosul selfie făcut în urmă cu doi ani la decernarea premilor Oscar. 

Managerii companiei au tratat relaxat incidentul. Mai degrabă s-au bucurat, pentru că în acest fel numele firmei a ajuns pe buzele tuturor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel