Romania Animal Aid oferă recompensă de 500 de euro celui care îi identifică pe stăpânii care şi-au bătut cu sălbăticiune calul - VIDEO

Cu câteva luni în urmă, o înregistrare video publicată pe YouTube de către utilizatorul cu numele adrian198921 a şocat întreaga lume naţionala şi internaţională ce frecventează site-ul.

În imagini doi barbaţi schingiuiesc un cal (talie mica, culoare gri) care din cauza epuizării nu mai putea trage sania, iar sub noianul de lovituri sălbatice calul se prăbuşeşte în zăpadă, în timp ce pe fundal se aude un hohot de râs isteric al celui care filmeaza.

Într-o a doua înregistrare publicată pe acelaşi cont  de YouTube, adrian198921 (inchis recent in timpul investigatiei reprezentantilor RAA in Romania) acelaşi cal infometat şi epuizat era forţat să tragă o caruţă mult prea grea pentru puterile lui. Din nou atacul biciului, de această dată de către un bărbat mai în vărsta, probabil proprietarul fermei.

De la momentul apariţiei înregistrarii şi până în acest moment au fost lansate nenumarate petiţii online prin care mii de oameni din toată lumea cereau autorităâilor să înceapă demersurile pentru a identifica agresorii şi să salveze animalul.

Pentru a opri chinurile acestui cal, devenit deja un simbol a ceea ce reprezinta modul în care unii români îşii tratează animalele, Romania Animal Aid (RAA), în colaborare cu Federaţia Naţională pentru Protecţia Animalelor (FNPA), face un Apel către toţi cei care deţin informaţii reale ce pot duce la identificarea celor ce apar în inregistrari, a autorilor inregistrarilor şi preluarea animalului.

Persoana care furnizeaza informaâii reale ce conduc la salvarea calului şi identificarea agresorilor va primi o recompensă de 500 Euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel