ROLAND GARROS 2015: Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au fost eliminați în semifinalele probei de dublu

ROLAND GARROS 2015. Perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer a ratat, joi, calificarea în finala probei masculine de dublu de la Roland Garros 2015, după ce a fost învinsă de cuplul croato-brazilian Ivan Dodig/Marcelo Melo, scor 6-3, 7-5.

ROLAND GARROS 2015. Tecău și Rojer, favoriții numărul cinci, și-au egalat astfel cea mai bună performanță a lor ca echipă la un turneu de Mare Șlem, după semifinala jucată anul acesta la Australian Open. Tecău are și trei finale jucate la Wimbledon, toate alături de suedezul Robert Lindstedt și toate pierdute, potrivit Agerpres.

ROLAND GARROS 2015. Horia Tecău s-a oprit în semifinale la Paris și la dublu mixt, unde a făcut pereche cu slovena Katarina Srebotnik.

ROLAND GARROS 2015. În finala masculină de dublu, Dodig și Melo, capi de serie numărul trei, vor înfrunta principalii favoriți, gemenii americani Bob și Mike Bryan, care au trecut în semifinale de italienii Simeon Bolelli/Fabio Fognini, favoriții numărul șase, scor 6-3, 6-3.

ROLAND GARROS 2015. Pentru calificarea în semifinalele de la Roland Garros 2015, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer vor primi un cec de 112.500 euro și 720 de puncte ATP, în contul românului intrând și 14.000 de euro pentru evoluția de la dublu mixt.

Vezi și: Cutremur la Roland Garros! Regele zgurii a fost eliminat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel