Rebeliunea PC: Conservatorii, gata să îmbrățișeze PSD - senator PNL

constantin antonescu dc
constantin antonescu dc

Senatorul PNL Cristian Bodea a declarat, vineri, în timpul unei conferințe de presă, că PC este oricând pregătit să facă alianță cu PSD, dacă social-democrații își vor arăta disponibilitatea. Conservatorii și social-democrații nu sunt străini de o astfel de alăturare, care s-a mai născut și în 2008, dar a murit în ianuarie 2011, atunci când Antonescu a propus PC construirea Alianței de Centru Dreapta.

Senatorul liberal a descris decizia conservatorilor de a se rupe de PNL drept ”rebeliunea” PC. Boldea spune că dorința PC de a avea un grup parlamentar propriu i-a trezit suspiciuni încă de la început, dat fiind că un partid cu aceeași condiție de satelit, UNPR, a acceptat să se contopească cu PSD.

Cristian Bodea spune că un alt element cheie al acestei rebeliuni este plecarea parlamentarilor PPDD ”doar la PC”, ”pe niște sume și bonificații”, scrie Agerpres.

”Pentru mine este un semn că PC-ul doreşte să negocieze separat la o eventuală schimbare de majoritate. Este o dovadă că PC-ul este cel care nu crede în ACD. PC-ul s-a pregătit pentru a rupe oricând această alianţă. Altfel de ce aveau ei nevoie de grup separat? Ca să aibă funcţii în plus? Ca să racoleze, să crească, să fie puternici şi să negocieze. Aşa că, în momentul în care PSD se va decide să formeze o altă majoritate fără PNL, eu sunt sigur că PC va fi la masă cu ei”, a spus parlamentarul liberal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel