Reacţia lui Cristian Ţânţăreanu, după ce hoţii i-au spart vila de lux

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Milionarul Cristian Ţânţăreanu a fost călcat de hoţi. Mai mulţi indivizi mascaţi au intrat pe domeniul din Corbeanca şi chiar în vila lui şi au furat bunuri şi bani. Deşi au fost surprinşi de camerele de supraveghere, spărgătorii nu au fost găsiţi încă. Omul de afaceri este supărat mai mult că hoţii i-au făcut deranj în casă.

Milionarul Cristian Ţânţăreanu a fost călcat de hoţi. Mai mulţi indivizi mascaţi au intrat pe domeniul din Corbeanca şi chiar în vila lui şi au furat bunuri şi bani. Deşi au fost surprinşi de camerele de supraveghere, spărgătorii nu au fost găsiţi încă. Omul de afaceri este supărat mai mult că hoţii i-au făcut deranj în casă, conform observatornews.ro.

Vila de lux a lui Cristian Ţânţăreanu se află într-unul complex rezidenţial pe care chiar el îl deţine, în Corbeanca. Deşi este supravegheată video şi păzită non-stop, hoţii au reuşit să fenteze sistemele de securitate şi au dat spargerea când nimeni nu se afla în locuinţă. În toiul nopţii, mai mulţi indivizi cu feţele acoperite ar fi intrat în curte prin pădurea din spatele casei. N-au plecat cu prea multe bunuri din locuinţă. În schimb, au lăsat dezastru în urma lor. 

Cristian Ţânţăreanu, prima reacție după ce hoții i-au jefuit vila

Deși hoții au reușit să-l jefuiească de câteva mii de euro într-o singură seară, Cristian Ţânţăreanu pare mai deranjat de faptul că indivizii i-au făcut deranj în vila de lux, după ce au venit din pădure „plini de noroi”.

„Necazul mare e că, nesimţiţii, mi-au făcut dezastru în casă. Au venit prin pădure plini de noroi. Eu am mocheta albă. Şi când am văzut cum era mocheta, două zile a curăţat la ea”, a mărturisit Cristian Țânțăreanu, potrivit Observatornews.ro

Afaceristul, deranjat de dezordinea lăsată în urmă de hoți

Vila de lux a lui Cristian Ţânţăreanu este supravegheată video și păzită tot timpul, dar indivizii au reșit să spargă sistemele de securitate și au pătruns în locuință atunci când nimeni nu era acasă. Reamintim că afaceristul are o avere estimată la 50 de milioane de euro, după mulți ani de muncă în domeniul construcțiilor și al imobiliarelor.

În cele din urmă, chiar dacă indivizii l-au jefuit ca în filme, Cristian Ţânţăreanu pare mai supărat și deranjat de faptul că hoții au lăsat dezastru în locuința lui de la Corbeanca.

Cine este Cristian Ţânţăreanu

Cristian Ţânţăreanu în vârstă de 77 de ani este unul dintre cei prosperi oameni de afaceri de la noi. Averea lui este estimată la 50 de milioane de euro, bani obţinuţi din imobiliare şi construcţii. Este cunoscut pentru petrecerile exclusiviste la care apărea înconjurat de femei frumoase. Viaţa lui s-a schimbat radical în 2009 atunci când a fost diagnosticat cu cancer la colon. Atunci şi-a scris şi testamentul şi a decis să lase toată averea celor trei copii ai săi. A reuşit să învingă boala şi s-a retras apoi în vila din Corbeanca de unde se ocupă, acum, doar de afaceri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel