Răzvan Cuc cere demiterea directorului Aeroportului Otopeni. "Este noaptea minţii"

Aeroport Otopeni
Aeroport Otopeni

Răzvan Cuc, ministru al Transporturilor în Guvernul Dăncilă, cere demiterea directorului Aeroportului Otopeni, după ce organigrama companiei a fost modificată. 

"Mă uit siderat cum președintele Iohannis și gașca PNL-istă nu fac altceva decât să folosească această stare de urgență pentru a acapara instituțional și mai ales financiar toate companiile de stat până la ultimul angajat. Problema este extrem de delicată. În loc să susțină oameni deștepți și care cunosc problematica acelor companii, PNL susține, pentru funcții date pe clientelism politic, toate rebuturile politice care ne pun viața în pericol.

După ce în urmă cu o săptămâna vedeam cum directorul de la Aeroportul Otopeni habar nu avea că România este în stare de urgență de 3 săptămâni și făcea o bulibăşeală totală a pasagerilor la terminalul Sosiri, ieri am văzut cum oamenii erau ținuți ore în șir în avion pentru că se schimbaseră procedurile peste noapte.

Este noaptea minții! Ce s-a gândit directorul, că dacă totul merge așa strună la cea mai mare poartă de intrare a țării, să schimbe organigrama companiei. Sper că nu vă așteptați să vedeți diminuarea posturilor de conducere, măsuri de eficientizare a activității sau îndeplinirea indicatorilor? Acești băieți șmecheri (gașcă PNL) și-au mai făcut câteva posturi de directori și șefi de serviciu, că poate nu vede lumea și trece totul neobservat.", a declarat social-democratul. 

"Cer public demiterea inconştientului"

"Eu sincer mă așteptam, ca după inconștiența acelui director de a ține sute de oameni în aceeași încăpere fără a respecta indicațiile specialistiolor, să fie dat afară de îndată. Dar domnul Iohannis ne spune că acestea sunt autoritățile care își fac treaba și că trebuie să avem încredere în ei.

Dacă în acea aglomerație unul sau mai mulți oameni erau infectați cu COVID 19? Știu, nu contează pentru cei de la PNL. Ei fac ce vor pentru că se cred mai presus de orice, chiar mai presus de starea de urgență sau ordonanțele militare.

Îi cer public ministrului Transporturilor să îl demită de urgență pe acest inconștient a cărui prostie poate naște focare de infecție. Lăsați politica, aici e vorba de viața oamenilor, nu de răfuieli mărunte cu iz de răzbunare. Atașez organigramă veche și cea nouă!", a scris Răzvan Cuc pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel