Război în PNL, după mutarea de la Cluj. Alin Tișe cere un alt prefect. ”Consecințe de NEIMAGINAT”

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, solicită numirea unui alt prefect.

Liberalul Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a cerut, printr-o scrisoare adresată premierului Florin Cîțu și președintelui PNL, Ludovic Orban, numirea unei alte persoane în funcția de prefect al județului.

Vă solicit îndreptarea acestei enorme greșeli la Guvern. Numirea noului Prefect de Cluj este inadmisibilă pentru noi ca membri ai PNL Cluj. Spun asta în calitate de fost Prefect de Cluj, Senator și actualmente la al treilea mandat de Președinte al Consiliului Județean Cluj (din care două mandate ales prin vot direct de către cetățenii județului Cluj). Negocierile politice nu au ținut cont de performanță și profesionalism”, a scris Alin Tișe în scrisoarea adresată premierului și șefului PNL.

"Consecințe de neimaginat"

„Sunt anumite limite și în negocierile politice, chiar într-un Guvern de coaliție. Foarte mulți clujeni și colegi de partid sunt în asentimentul meu că trebuie să luăm poziție fermă și fără echivoc. Eu am făcut-o, și o voi face, mergând până la demisia mea din PNL. Și nu voi fi singurul. Politica are și ea limite peste care nu ar trebui să trecem. Vă solicit îndreptarea acestei enorme greșeli la Guvern și numirea ca Prefect de Cluj a unei persoane competente din PNL Cluj”, a mai scris Alin Tișe.

Acesta precizează că demersul său este susținut de un număr de peste 70 de primari, viceprimari și consilieri județeni. Amintim că în urma negocierilor din coaliția de guvernare, postul de prefect de Cluj a revenit UDMR. Formațiunea ar urma să îl nominalizeze pentru acest post pe avocatul Tasnadi Szilard.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel