Radu F. Alexandru: Mă aștept ca PDL să se rupă după Congres

radu f. alexandru dece
radu f. alexandru dece

Vicepreședintele PDL Radu F. Alexandru opinează că formațiunea din Modrogan se va rupe după Congresul din 23 martie, iar grupările Elenei Udrea și a Monicăi Macovei vor părăsi partidul.

"Da, mă aştept la o ruptură. Iau în calcul, ca o variantă cu procentaj ridicat de plauzibilitate, că partidul se va rupe. Atât pe partea Monica Macovei, cât şi pe partea Elena Udrea", a declarat Radu F. Alexandru pentru ziare.com. Vicele PDL nu poate preconiza dacă Udrea și Macovei vor forma împreună o nouă formațiune politică, însă plecarea lor e relaționată cu Traian Băsescu. "Câtă vreme Traian Băsescu declară că rămâne în viaţa politică, dar nu s-ar întoarce într-un partid în care câştigă Vasile Blaga, atunci nu pot să mă întreb decât în ce partid s-ar întoarce", a mai spus senatorul democrat-liberal.

Radu F. Alexandru este primul democrat-liberal care recunoaște public posibilitatea ruperii PDL după Congresul unde partidul își va alege conducerea, din rândul celor trei candidați: Vasile Blaga, Elena Udrea, Monica Macovei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel