Puciul din USR a reuşit. Filiala Deva are o nouă conducere. Vechea conducere a rezistat doar 6 luni

USR Deva, filiala care a convocat o şedinţă chiar în noaptea de Revelion, are o nouă conducere, după doar jumătate de an de la ultima schimbare. 

În urma şedinţei din noaptea dintre ani, conducerea filialei USR Deva a fost revocată, iar noul preşedinte a fost ales. Este vorba despre Lucia Szitar, în vârstă de 49 de ani. 

"Sunt o persoană hotărâtă, dărză, onestă, capabilă să asculte şi să vină în întâmpinarea problemelor semenilor săi. Îmi doresc să aplic principiile USR atunci când se negociază posturi pentru candidaţii în administraţia locală. Voi conduce filiala având în permanenţă în minte interesele partidului ca întreg şi în special particularităţile filialei şi comunitaţii locale devene. Voi reprezenta opiniile şi cerinţele candidaţilor din filiala Deva la alegerile locale ţinând cont de necesităţile cetăţenilor. Din punctul meu de vedere, o prioritate imediată sunt alegerile locale care au început 'ieri', motiv pentru care am să încep de îndată să susţin şi să promovez candidaţii USR din filiala Deva. Cred că şi USR are candidaţi de valoare, cu principii şi cunoştinţe solide şi mai ales cu dorinţa de a le implementa în societatea în care trăiesc. Doresc să mă implic în acţiunile USR pentru a aduce schimbarea de care are nevoie această ţară", a spus Lucia Szitar, noul preşedinte USR Deva. 

Vechea conducere a USR Deva a rezistat doar şase luni în funcţie. 

VEZI ŞI USR, ședință la ora 22:00, în 31 decembrie. PUCI în noaptea dintre ani

Asemănarea cu Dan Barna 

La fel ca liderul USR, Lucia Szitar lucrează în domeniul fondurilor europene. În acest moment, noul preşedinte al USR Deva este angajat şi acţionar la o firmă ce se ocupă cu elaborarea şi implementarea proiectelor cu finanţare europeană: POR (Program Operaţional Regional), PNDR (Program Naţional de Dezvoltare Ruraă ), POC (Program Operaţional Competitivitate), POCU (Program Operaţional Capital Uman), având la activ peste o suă de proiecte finanţate în toata ţara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel