Prostituata implicată în scandalul sexual care îl vizează pe Berlusconi este însărcinată

Ruby-Rubacuori
Ruby-Rubacuori

Ruby Rubacuori, prostituata care este implicată în scandalul sexual alături de premierul italian, Silvio Berlusconi, este însărcinată, scrie revista italiană Chi.

Ruby Rubacuori

Viitorul tată este logodnicul fostei prostituate de origine marocană, Luca Risso. "Am făcut această alegere după numai şase luni de când sunt logodită cu Luca, pur şi simplu pentru că sunt îndrăgostită. După aceea ne vom căsători", a precizat Ruby.

"Dacă există ceva din trecut ce nu aş mai face? Nu, nimic. Nu regret nimic. Italia este o ţară care mi-a oferit multe. Dar care m-a făcut şi să sufăr... Nu exclud, de altfel, să plec în străinătate cu familia mea", a spus ea.

În scandalul sexual din Italia, Berlusconi este acuzat că a plătit de 13 ori, în 2010, pentru a întreţine relaţii sexuale cu Karima El Mahroug, o dansatoare marocană cunoscută sub numele de scenă Ruby. Aceasta avea 17 ani în momentul în care ar fi avut loc faptele.

În plus, în mai 2011, când tânăra a fost arestată la Milano pentru furt, premierul ar fi exercitat presiuni asupra poliţiei pentru a o elibera, conform acuzării.

Italia nu interzice plata relaţiilor sexuale, dar aceasta devine infracţiune dacă prostituată este minoră.  Dacă va fi găsit vinovat de abuz în funcţie, Berlusconi riscă până la 12 ani de închisoare, iar pentru că a plătit o prostituată minoră riscă până la trei ani de detenţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel