Producătorii filmului „Matrix”, în instanță. Warner Bros, acuzați că s-au grăbit. Platformele de streaming, mărul discordiei

Coproducătorii filmului Matrix - Resurrection au dat în judecată Warner Bros.

Coproducătorii filmului Matrix - Resurrection au dat în judecată Warner Bros. datorită lansării blockbuster-ului pe rețelele de streaming.

În luna decembrie, a fost lansată a patra parte a francizei, concomitent, în cinematografe și pe platforma HBO Max, ceea ce a făcut ca încasările filmului să ajungă la doar 153 de milioane de dolari, cu un buget de producție de 190 de milioane de dolari.

Drept urmare, compania australiană Village Roadshow Entertainment a spus că lansarea prematură pe rețeaua HBO Max a dus la încasări mult mai scăzute și a fost făcută doar în favoarea studioului Warner Bros.

Litigiul este un proces foarte costisitor și îndelungat în sistemul judiciar din SUA, care este conceput astfel încât să încurajeze rezolvarea pașnică a neînțelegerilor.

Warner Bros. a spus că au încredere în victoria în instanță și au numit afirmațiile Village Roadshow Entertainment drept o încercare de a evita angajamentele în procesul de arbitraj inițiat de studioul de film cu o săptămână mai devreme, dar compania nu a dezvăluit detalii despre acest caz, scrie The Guardian.

 

Scarlett Johansson a fost în aceeași situație

 

Nu este primul conflict cauzat de lansarea simultană a filmelor de la Hollywood în formate offline și online.

Anul trecut, actrița Scarlett Johansson a intentat un proces împotriva Disney, deoarece onorariul ei pentru filmul „Văduva Neagră” depindea doar de taxele din cinematografe, iar ea, în opinia ei, a scăzut semnificativ din cauza lansării simultane a filmului pe serviciul de streaming. . Cu toate acestea, ca urmare, problema a fost rezolvată în afara instanței.

Actorul Keanu Reeves a donat 70% din salariul său de la primul film „Matrix”, lansat în 1999, pentru a ajuta la cercetări contra leucemiei, adică în jur de 30 de milioane de dolari, scrie site-ul Lad Bible.

Lupta contra leucemiei l-a afectat pe Keanu Reeves. Este o boală cu care s-a confruntat timp de un deceniu sora lui mai mică, Kim. Diagnosticată în 1991, boala a intrat în remisie în 2001. 

Actorul, întotdeauna discret cu acţiunile sale caritabile, şi-a înfiinţat propria fundaţie pentru a ajuta spitalele de copii şi pentru a susţine cercetări în domeniul cancerului. 

Citește mai departe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel