Problemele de erecţie, combătute de o vitamină

sex
sex

Disfuncţia erectilă este una dintre cele mai frecvente afecţiuni ale bărbaţilor. Studiul unor cercetători de la Universitatea Chineză din Hong Kong arată că nu ai nevoie de medicamente scumpe, în cazul disfuncţiei erectile o industrie de sute de milioane de dolari, ca să tratezi unele dintre cele mai supărătoare afecţiuni. Doar de o vitamină.

O doză zilnică de niacin, de fapt vitamina B3, îmbunătăţeşte erecţia bărbaţilor care suferă şi de hipercolesterolemie. Studiul, publicat în Jurnalul de Medicină Sexuală, a fost făcut pe 80 de bărbaţi care sufereau de disfuncţie erectilă medie sau severă, şi a arătat că doza zilnică de niacin le-a îmbunătăţit erecţia. "Ce mă entuziasmează la această descoperire este faptul că niacinul este un produs farmaceutic foarte vechi şi siguranţa lui la consumare este bine documentată. De fapt, e doar o vitamină, şi, prin urmare, este un mod foarte simplu de a îmbunătăţi disfuncţia erectilă", a declarat dr. Chi-Fai Ng, de la Universitatea Chineză din Hong Kong, citat de livescience.com.

Unul din patru bărbaţi români suferă de disfuncţie erectilă, cauzele acestei probleme fiind stresul, vârsta, fumatul şi consumul de alcool, dar şi factorii de ordin psihologic, potrivit specialiştilor. Astfel de disfuncţii, mai spun medicii, pot fi semne ale unei alte probleme medicale. Specialiştii au constatat că bărbaţii cu diabet zaharat, boli cardiace sau obezitate manifestă probleme în desfăşurarea activităţii sexuale.

Citeşte mai multe pe realitatea.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel