Primul sărut pe "Insula Iubirii". Un concurent a picat în ispită: Mi-a luat trei ore

Descriere foto:

Două date-uri prelungite alături de ispite scot la iveală noi fețe ale concurenților în cel de-al treilea episod "Insula Iubirii", în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, când telespectatorii vor afla și cine sunt protagoniștii primului sărut din acest sezon.

Cati și Ionuț vor începe să uite din promisiunile făcute acasă partenerilor și, cu fiecare oră petrecută la date, ispitele Raul și Nico vor da jos din măștile pe care aceștia le poartă.

Cati, care și-a început experiența extrem de retrasă va ajunge chiar să îl complimenteze pe Raul și să vorbească deschis despre cât de mult îl admiră, în timp ce Ionuț, care inițial a afișat o atitudine arogantă față de Nico, va oferi transformarea serii! "Cam trei ore cred că mi-a luat să îl dezarmez!", va mărturisi ispita care i-a găsit punctul slab.

Cum vor decurge date-urile celor doi și care concurent va fi protagonistul primului sărut de pe "Insula Iubirii" din acest sezon, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27