EXCLUSIV  Primarul Toma, interviu despre filmul Miami Bici 2 care e și despre Buzău. Până la urmă, buzoienii sunt moldoveni sau munteni? Ce film ar face cu Maticiuc? Răspunsurile edilului

Sursă foto: Facebok/ Miami Bici
Sursă foto: Facebok/ Miami Bici

Deoarece Miami Bici 2 menționează orașul Buzău de multe ori de-a lungul filmului, am luat legătura cu Constantin Toma, primarul orașului menționat, care ne-a spus și ce sunt buzoienii- moldoveni sau munteni?

Miami Bici 2, continuarea Miami Bici 1, îi aduce din nou în rolurile principale pe Bromania și Codin Maticiuc, în Los Angeles, SUA. Deși este o veritabilă comedie, în peliculă este menționat orașul Buzău de foarte multe ori, astfel că nu se știe dacă acest aspect se vrea a fi o glumă sau este cât se poate de serios parte din scenariu.

2. Inquam Pho... (codin-maticiuc-_inquam_photos_octav_ganea_93005400.jpg)

Vezi și: Măruță: Mi s-a părut foarte fain ce a făcut Ciolacu / Maticiuc: Îi sunt îndatorat - video

De aceea, am luat legătura cu Constantin Toma, primarul orașului Buzău, oraș care este „promovat” intens în pelicula amintită.

DC News: În Miami Bici 2 este foarte des precizat orașul Buzău. Cum comentați acest aspect?

„Orice reclamă este pozitivă, poate fi o formă de promovare. Bineînțeles, nu am văzut filmul în acest moment, dar cu siguranță voi merge pe 1 decembrie când va fi premiera. Se vorbește despre Buzău și este important. Noi avem și o campanie de branduire începută în 2018, am luat chiar și titlul de „Cel mai bun proiect de oraș”, la Londra, Parisul fiind pe locul doi. Filmul, chiar dacă este o comedie, eu zic că ne ajută.”

3. Ciolacu... (ciolacu-bromania-maticiuc_60424600.jpg)

DC News: Ați avut discuții și cu Codin Maticiuc despre film?

„Am vorbit chiar aseară cu el pentru că această lansare, care se va face la Buzău, se dorește a fi cât mai frumoasă și diferită.” 

Vezi și: Cât costă tricoul lui Ciolacu având mesajul „Make Buzău great again”. S-a pozat alături de Codin Maticiuc și BRomania

DC News: Dacă ar fi să faceți un film despre Buzău ați colabora cu Codin Maticiuc? Ar fi o comedie, o dramă, un film de acțiune etc. ?

„De ce nu? Doamne ferește să fie dramă! Realitatea poate fi îmbrăcată și într-o comedie, dar și într-un film documentar. Buzăul este în plină transformare, iar dacă se vorbește despre Buzău este foarte important, chiar și la mișto, cum e în Miami Bici 2.”

DC News: Aveți un film preferat?

„Pe aripile vântului, am citit și cartea, dar filmul a fost mult mai bun.”

Vezi și: Cea mai mare notă de plată a lui Codin Maticiuc

DC News: Până la urmă, buzoienii sunt moldoveni sau munteni?

„De obicei, în cazul Buzăului se face foarte repede confuzia că ar fi în Moldova, dar orașul e la 100-120 de kilometri de Moldova, iar orașul a fost dintotdeauna în Muntenia, în Țara Românească. Nu știu de unde treaba asta, dacă întrebi zece români care nu-s din Buzău, nouă îți vor spune că Buzău e în Moldova. Nu știu de ce s-a întâmplat chestia asta, e din vechime.”

4. Constantin... (constantin-toma1_57937600.jpg)

Codin Maticiuc a spus că în Miami Bici 2 este foarte mult despre Buzău. În acest context, s-a bucurat că Marcel Ciolacu, președintele PSD, care este din Buzău, a venit la la lansarea trailerului. 

VEZI ȘI: Acum un an, Ciolacu nici nu avea numărul de telefon al lui Maticiuc, iar astăzi petrec împreună. Legătura dintre cei doi: „Trăiesc o minune de ceva timp, abia acum pot să vă vorbesc” - https://www.dcnews.ro/acum-un-an-ciolacu-nici-nu-avea-numarul-de-telefon-al-lui-maticiuc-iar-astazi-petrec-impreuna-legatura-dintre-cei-doi-traiesc-o-minune-de-ceva-timp-abia-acum-pot-sa-va-vorbesc_933328.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel