"Prietenii Tăi: Reuniunea" se lansează la finalul lunii mai

Captură video
Captură video

"Prietenii Tăi: Reuniunea", mult aşteptata continuare a serialului de mare succes "Friends", se lansează la finalul lunii mai. 

Început în 1994 şi terminat zece ani mai târziu, Friends a fost unul dintre cele mai apreciate seriale ale vremii sale, având în continuare sute de mii de fani în întreaga lume. 

Acum, cei şase actori care au avut rolurile principale în serial se întorc pentru o nouă apariţie. Matthew Perry (Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey) și David Schwimmer (Ross), vor apărea în noul program. Alături de aceștia, își vor face apariția și Maggie Wheeler (Janice), James Michael Tyler (Gunther), Reese Witherspoon (Jill) și Tom Selleck (Richard), precum și Elliott Gould și Christina Pickles, care au jucat părinţii lui Ross şi Monica. 

Mai multe celebrităţi invitate 

Fanii se aşteaptă ca în "Reuniunea" să apară şi multe celebrităţi, printre David Beckham, Lady Gaga, BTS, Cara Delevingne, Mindy Kaling, James Corden, Malala Yousafzai, Tom Selleck și Justin Bieber.

De altfel, invitarea celebrităţilor era o practică obişnuită şi în timpul difuzării serialului, de-a lungul celor zece ani apărând în Friends nume precum Reese Witherspoon, Denise Richards, Brad Pitt sau Robin Williams. 

"Este incredibil şi plin de emoţie. Este o reuniune fără scenariu.Am fost pe platoul 24 pentru prima dată în formulă completă după 15-17 ani. A fost extraordinar şi foarte amuzant. Am avut parte de multe surprize speciale, veţi vedea că e fantastic", a spus Courtney Cox, cea care a jucat-o pe Monica Geller în serial, conform Elle

Serialul „Prietenii tăi/ Friends” a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan şi a fost o rampă de lansare pentru cei şase actori din distribuţia sa: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow şi David Schwimmer, scrie Digi24.

Reuniunea va fi lansată pe 27 mai, pe HBO MAX. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel