PRESA BRAZILIANĂ, după BRAZILIA - GERMANIA 1-7: "Masacru", "umilință istorică"

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Presa braziliană dă de pământ cu naționala "Selecao", după corecția aplicată de GERMANIA, marți seară, în SEMIFINALELE cm 2014. "Masacru" sau "umilință istorică", titrează cotidienele sud-americane, după BRAZILIA - GERMANIA 1-7.

Citește și: Meci halucinant la CM 2014: Germania a spulberat Brazilia cu 7-1


CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. "Cea mai mare rușine din istorie", scrie cotidianul sportiv Lance, în ediția electronică, făcând referire la cea mai grea înfrângere suferită de naționala "canarinha" în istoria participărilor sale la CUPA MONDIALĂ.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. "Carismatica Germanie și-a demonstrat în totalitate sângele rece, în fața unei selecționate braziliene statice, pe care a învins-o cu 7-1 pe un stadion Mineirao care le-a oferit europenilor aplauze și 'Ole-uri'", adaugă ziarul citat, potrivit Agerpres.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. După acest eșec istoric, "Maracanazo devine un lucru foarte mic, literalmente un lucru de domeniul trecutului", mai scrie Lance, făcând referire la drama istorică trăită de brazilieni în 1950, la prima CUPĂ MONDIALĂ pe care au găzduit-o și în finala căreia au fost învinși de Uruguay, pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro.

Vezi și: BRAZILIA - GERMANIA 1-7, GLUME. Cele mai amuzante postări de pe Twitter

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Sub titlul "Cea mai grea înfrângere", site-ul de informații G1 al cotidianului O'Globo, din Rio, notează că "într-un meci sub orice critică posibilă, Selecao a asistat la balul unei foarte puternice echipe germane, în cursul unei după-amiezi de neuitat".

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. "Umilință istorică", titrează la rândul său ediția digitală a cotidianului O'Estado, din Sao Paulo, care subliziază că, pierzând cu 1-7 în fața Germaniei, "Brazilia a suferit cea mai grea înfrângere" la Cupa Mondială.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. "MASACRAȚI", acest titlu scris cu majuscule a fost postat pe pagina de deschidere a ediției electronice a prestigiosului cotidian Folha, din Sao Paulo.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Sub o fotografie a lui Fernandino în plasa porții braziliene de pe stadionul Mineirao, stă scris cu litere galbene titlul "Mineirazao", cu referire la "Maracanazo".

Citește și: BRAZILIA - GERMANIA 1-7. "Revoluție" în Brazilia după umilința din SEMIFINALELE CM 2014

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel