PREMIILE OSCAR 2015. Cel mai bun actor în rol secundar - NOMINALIZĂRI

oscar statueta
oscar statueta

PREMIILE OSCAR 2015. Lupta pentru cel mai bun actor în rol secundar se dă între Robert Duvall, Ethan Hawke, Edward Norton, Mark Ruffalo și JK Simmons.

CITEȘTE ȘI: PREMIILE OSCAR 2015. Cel mai bun film - NOMINALIZĂRI

Robert Duvall a câștigat un Oscar în anii 80 pentru rolul din „Tender Mercies". Acum joacă rolul unui magistrat suspectat de crimă, care este asistat la proces de fiul său, avocatul intepretat de Robert Downey Jr.

 

Mark Ruffalo a început ca actor de comedie, dar în ultima perioadă a jucat roluri dramatice, cum ar fi cele din „Shutter Island" sau „Now you see me". este nominalizat la premiile OSCAR 2015 pentru rolul din „Foxcatcher".

În „Whiplash", J.K. Simmons este profesorul de muzică Terence Fletcher. Pentru acest rol, actorul a fost deja recompensat cu un Glob de Aur și cu un premiu BAFTA la categoria cel mai bun actor în rol secundar.

 

Cu rolul din Birdman, Edward Norton primește a treia nominalizare la Oscar. În film, Norton este Mike, un actor de teatru macho, energic, care îl provoacă pe Sam Riggan, celebru pentru interpretarea din tinerețe a unui supererou. Edward Norton mai joacă într-un alt film nominalizat şi favorit în acest an, The Grand Budapest Hotel.

Ethan Hawke s-a alăturat experimentului cinematografic „Boyhood", unde este tatăl puștiului din prim-planul poveștii, și, la fel ca restul echipei de actori, a jucat timp de 12 ani în această poveste emoționantă de viață. Cu acest rol, Ethan Hawke este la a 4-a nominalizare la Oscar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel